Skocz do zawartości

[hak do ramy] Hard Rocx Shock Machine Disc 09

Abbradon

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, poszukuję hak do ramy Rock Shocx ( Norwegia ) model Shock Machine disc. Z racji tego, że ww. producent nie posiada w naszym kraju dealera bardziej prawdopodobne jest dostanie zamiennika z innej firmy. Interesujący mnie hak znajduje się na zdjęciu poniżej:

Jeżeli macie jakieś pomysły co do zamiennika to czekam na info, z góry dzięki.

hakgirorehrshockmachine.jpg

Znalazłem coś takiego z authora jednak jest różnica w otworach na śruby i trochę w samym haku, więc może być problem...

KLIKNIJ TUTAJ

PS. Jeżeli jest ktoś, kto znajduje się w Norwegii i mógłby mi pomóc w kupnie, byłbym bardzo wdzięczny.

Małe sprostowanie, nazwa firmy to Hard Rocx - model Shock Machine disc 09

BTW. czemu nie ma opcji popraw post/temat ?

• 1 miesiąc temu...
Napisano

chyba mogl bym ci pomoc, mieszkam w Norge wiec jak tylko znajde wolna chwile to troche poszukam :icon_wink: :icon_wink: .

Daj mi tylko jakis namiar na siebie i przeslij zdjecie tego haka.

fan2@op.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...
Forumrowerowe.org korzysta z plików cookies
Prosimy o zapoznanie się z naszą polityka prywatności, w której informujemy o naszych zaufanych partnerach oraz o tym, czym są pliki cookies, pamięć podręczna przeglądarki, w jakich celach i jak je wykorzystujemy, a także jak nimi zarządzać i czyścić. Klikając 'Zaakceptuj' - wyrażasz zgodzę na korzystanie z pamięci podręcznej przeglądarki - plików cookies i podobnych technologii m.in. w celach marketingowych, umożliwiając jednocześnie wyświetlanie na Twoim urządzeniu reklam dostosowanych do Twoich potrzeb oraz zainteresowań. Zapoznaj się z pełną treścią zgody klikając w link Ustawienia.