BalcerFRS Napisano 1 Marca 2010 Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Witam, tak jak w temacie prosił bym o pomoc w wycenie roweru, planuje go sprzedać i kupić coś bardziej codziennego.Gdyż na jazdę po Lasach za dużo czasu nigdy nie miałem i nie mam więc stoi i się marnuje. RAMA: Alu 6061 AMORTYZATOR: Suntour Duro 130mm (Wymieniam w Tym sezonie) KOŁO PRZÓD: Alexrims DM24/JoyTech/Schwalbe Space 2,35 KOŁO TYŁ: Alexrims DM24/JoyTech/Schwalbe Space 2,35 KORBA: Truvativ Hussefelt 36/24 KASETA: Hyperglide CS-HG40 PRZERZUTKA PRZÓD: Sram 3.0 PRZERZUTKA TYŁ: Sora MANETKI: Sram Trigger X7 KIEROWNICA: Truvativ Hussefelt MOSTEK: Truvativ Hussefelt STERY: Cane Creek SIODŁO: Velo VL-2047 PEDAŁY: VP-559 DAMPER: DCANNON DX50 HAMULEC TYŁ: Hayes mx2+ Tarcza 203mm HAMULEC PRZÓD: Avid bb5 +Tarcza 203mm ŁAŃCUCH: DEORE LX hg70 8 SPEED HG-70 Dodam Tylko iż rower nie był katowany, amortyzatory konserwowane brunoxem co poprawiało ich pracę, wszystkie miejsca narażone na otarcia przez linki zostały zabezpieczone, oponki po 1 sezonie, rower po każdym sezonie był czyszczony i trzymany w miejscu nie narażonym na wilgoć. Kilka Zdjęć: Z Góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 1 Marca 2010 Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Ceny zbliżonej do nowego (2999zł) na pewno nie dostaniesz, bo te ramy można bardzo tanio kupić. Ja myślę, że tak z 1500zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mane Napisano 1 Marca 2010 Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Z tego co widzę jest to fr1 z pierwszej serii (oryginalnie wyposażony w vałki), a pamiętam, że można było je dostać za 1800zł nawet. Także 1500zł to raczej za dużo jak na używkę nawet w dobrym stanie, a bardziej myślę 1000-1200zł. Tym bardziej, że starsze fr'y miały jakąś wadę chyba związaną z wahaczem i też starsze duro nie działało zbyt dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.