doriand1 Napisano 28 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Witam, mam pytanie jak odpowiednio ubrać się na taką pogodę jaką mamy teraz? Mam koomplet Discovery, tzn. długie spodnie, krótkie, koszulkę i teraz zamówiłem bluzę. Czy pod taką bluzę należałoby ubrać jeszcze jaką inna, żeby było ciepło? czy takie wystarczają? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blair7 Napisano 28 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 wydaje sie mi ze najlepiej to bylo by samemu moze wypróbować jak sie najlepiej ubrac, pozatym to raczej smieszne pytanie, kazdy ubiera sie na tyle, na ile odczowa cieplo/zimno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaaYaargh Napisano 28 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Szczerze? To radziłbym sprawdzić samemu. Wyjdź w tym co masz, zrób jakieś 10 km, jak będzie za zimno do wróć (człowiek się rozgrzewa, ale do pewnego momentu) i ubierz sobie coś dodatkowo. Nie ubieraj się też za ciepło bo będziesz się pocił, a później trochę zawieje i kaput Sam nie używam niczego "rowerowego" do jazdy, może trochę urąga to mojemu wizerunkowi rowerzysty, szczególnie kiedy przejeżdżam koło pr0 rowerzystów, ale mi jest tak dobrze @up blair7, pisaliśmy w tym samym czasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mucios92 Napisano 28 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Pod bluzę należało by założyć jeszcze bieliznę termoaktywną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaDymek Napisano 28 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 mnie palce zaczynają marznąć przy -18 bez rękawiczek a tobie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaweksie Napisano 1 Marca 2010 Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Tradycyjna koszulka rowerowa i na to bluza Gore Bike Wear z windstopper + kurtka Gore Bike z windstoppera lub Gore-Tex w zależności czy ma padać. Wczoraj miałem trzy warstwy: koszulka, bluza windstopper i kurtka windstopper. Unikaj bawełny jak ognia. co do rękawiczek, teraz to wiadomo z długim palcem. W ubiegłym roku Gwiazdorek przyniósł mi letnie rękawiczki z długimi palcami. Fajowe, w lato jak popada to w krótkim palcu mnie też jest chłodno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.