Madison Napisano 28 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 promo filmu Kranked Revole ; ) Zapraszam do oglądnięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SilverXC Napisano 28 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Całkiem miło się ogląda, ciekawe jak reszta filmu. Mam nadzieje ze nie bedzie jak w poprzednich czesciach ze prawie polowa filmu to dirt i hopy ;/ Jaka by ta czesc niebyła to i tak uważam ze 4 czesc rządzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madison Napisano 28 Lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 4 części już nie pamiętam ale ta jest szczególnie dobra ; ) A i chciałem zaznaczyć, że w jednym momencie gdzie skracałem muzykę trochę mi to nie wyszło. Powiem w prost nie znam się na komputerach i programach Filmik zmontowałem bo bardzo spodobała mi się ta część Krankeda ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.