Madison Napisano 28 Lutego 2010 Napisano 28 Lutego 2010 Witam, na listopadowym maratonie miałem mały wypadek efektem styku kolana z ziemią była dziura. Pisze dopiero teraz o tym ponieważ przez okres zimowy spodnie siedziały w szafie ; ) Teraz znów będą potrzebne. Doradźcie mi czym mogę to załatać/zakleić ? Najgorsze jest to, że dziura znajduje się na kolanie. W spodniach jeździłem może 3 miesiące, więc kupno nowych nie wchodzi w rachubę; p Spodnie typu leginsy (obcisłe). Metka: Main fabric: 90% polyester, 10% elastane Yoke: 100% polyester Zdjęcia problemu:
Moloch89 Napisano 28 Lutego 2010 Napisano 28 Lutego 2010 Na kolanie to trochę kiepsko, ja bym wyciął taki kwadrat ze jakichś starych gaci z laycry i wszył w to miejsce, z tym że na kolanie to trochę może przeszkadzać.
Mod Team IvanMTB Napisano 28 Lutego 2010 Mod Team Napisano 28 Lutego 2010 Klaniam, Eeeee... tam bez szalenstw... Moje zimowe porti sa tak juz polatane ze bede musial je chyba po calej masie dzwonow jakie zaliczylem przez ostanie dwa lata w koncu wymienic. Ale to dopiero na przyszla zime. Ja tam latam to recznie na w miare plasko, pod spod zakladam w zaleznosci od temperatury cienszy lub grubszy ocieplacz na kolano i gra muzyka. W koncu to szmaty na teren a nie do kosciola Szacunek... I.
Madison Napisano 28 Lutego 2010 Autor Napisano 28 Lutego 2010 No tak oczywiście, że w teren Mam problem z kolanem więc i tak nosze opaskę usztywniającą i dziury nie widać. Chodzi mi tu bardziej o to aby ona się nie powiększyła.
Mod Team IvanMTB Napisano 28 Lutego 2010 Mod Team Napisano 28 Lutego 2010 Moje sie powiekszaja tylko jak przyszlifuje. Cery trzymaja dobrze nawet pralke i wirowanie. Szacunek... I.
kosciczek Napisano 28 Lutego 2010 Napisano 28 Lutego 2010 Na twoim miejscu oddałbym te spodnie do krawcowej, zapłacisz pare złotych a doprowadzi je do stanu użyteczności. Kolega jakiś czas temu zrobił ślizg na lodzie i miał podobna dziurę na koloanie, a teraz prawie nic nie widać (oddał do krawcowej).
Madison Napisano 28 Lutego 2010 Autor Napisano 28 Lutego 2010 tak też pewnie zrobię bo nie znam się na szyciu
Mod Team IvanMTB Napisano 28 Lutego 2010 Mod Team Napisano 28 Lutego 2010 Boszszszszszsz... Coza czasy.. Zeby z takim goownem do krawcowej latac... Pokolenie podwojnie "lewo-recznych" w natarciu... Szacunek... I.
IVANVII Napisano 2 Marca 2010 Napisano 2 Marca 2010 Doszyj klapkę z guziczkami będzie wyglądało jak rozporek !
jasskulainen Napisano 5 Marca 2010 Napisano 5 Marca 2010 kiedys wysiadajac z auta(dostawczak) zachaczylem nogawka krotkich spodni o reczny (tak , jest z lewej strony) i mialem rozdarte spodenki od kolan po jaja praktycznie krawcowa mi to zszyla ze praktycznie sladu nie ma wiec warto isc do krawcowej i uratowac drogie spodnie za ~10zl
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.