Skocz do zawartości

[spodnie] dziura !

Madison

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

na listopadowym maratonie miałem mały wypadek efektem styku kolana z ziemią była dziura.

Pisze dopiero teraz o tym ponieważ przez okres zimowy spodnie siedziały w szafie ; ) Teraz znów będą potrzebne.

Doradźcie mi czym mogę to załatać/zakleić ? Najgorsze jest to, że dziura znajduje się na kolanie. W spodniach jeździłem może 3 miesiące, więc kupno nowych nie wchodzi w rachubę; p

Spodnie typu leginsy (obcisłe).

Metka:

Main fabric: 90% polyester, 10% elastane

Yoke: 100% polyester

Zdjęcia problemu:

DSC09992.jpg

DSC09991.jpg

DSC09990-1.jpg

DSC09986.jpg

• Mod Team

Klaniam,

Eeeee... tam bez szalenstw... Moje zimowe porti sa tak juz polatane ze bede musial je chyba po calej masie dzwonow jakie zaliczylem przez ostanie dwa lata w koncu wymienic. Ale to dopiero na przyszla zime.

Ja tam latam to recznie na w miare plasko, pod spod zakladam w zaleznosci od temperatury cienszy lub grubszy ocieplacz na kolano i gra muzyka.

W koncu to szmaty na teren a nie do kosciola ;)

p2280348.th.jpg p2280347.th.jpg p2280345.th.jpg

Szacunek...

I.

Na twoim miejscu oddałbym te spodnie do krawcowej, zapłacisz pare złotych a doprowadzi je do stanu użyteczności. Kolega jakiś czas temu zrobił ślizg na lodzie i miał podobna dziurę na koloanie, a teraz prawie nic nie widać (oddał do krawcowej).

kiedys wysiadajac z auta(dostawczak) zachaczylem nogawka krotkich spodni o reczny (tak , jest z lewej strony) i mialem rozdarte spodenki od kolan po jaja praktycznie

krawcowa mi to zszyla ze praktycznie sladu nie ma

wiec warto isc do krawcowej i uratowac drogie spodnie za ~10zl :whistling:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...