Madison Napisano 28 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Witam, na listopadowym maratonie miałem mały wypadek efektem styku kolana z ziemią była dziura. Pisze dopiero teraz o tym ponieważ przez okres zimowy spodnie siedziały w szafie ; ) Teraz znów będą potrzebne. Doradźcie mi czym mogę to załatać/zakleić ? Najgorsze jest to, że dziura znajduje się na kolanie. W spodniach jeździłem może 3 miesiące, więc kupno nowych nie wchodzi w rachubę; p Spodnie typu leginsy (obcisłe). Metka: Main fabric: 90% polyester, 10% elastane Yoke: 100% polyester Zdjęcia problemu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moloch89 Napisano 28 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Na kolanie to trochę kiepsko, ja bym wyciął taki kwadrat ze jakichś starych gaci z laycry i wszył w to miejsce, z tym że na kolanie to trochę może przeszkadzać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Logith Napisano 28 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Może oddaj do krawcowej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 28 Lutego 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Klaniam, Eeeee... tam bez szalenstw... Moje zimowe porti sa tak juz polatane ze bede musial je chyba po calej masie dzwonow jakie zaliczylem przez ostanie dwa lata w koncu wymienic. Ale to dopiero na przyszla zime. Ja tam latam to recznie na w miare plasko, pod spod zakladam w zaleznosci od temperatury cienszy lub grubszy ocieplacz na kolano i gra muzyka. W koncu to szmaty na teren a nie do kosciola Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madison Napisano 28 Lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 No tak oczywiście, że w teren Mam problem z kolanem więc i tak nosze opaskę usztywniającą i dziury nie widać. Chodzi mi tu bardziej o to aby ona się nie powiększyła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 28 Lutego 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Moje sie powiekszaja tylko jak przyszlifuje. Cery trzymaja dobrze nawet pralke i wirowanie. Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosciczek Napisano 28 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Na twoim miejscu oddałbym te spodnie do krawcowej, zapłacisz pare złotych a doprowadzi je do stanu użyteczności. Kolega jakiś czas temu zrobił ślizg na lodzie i miał podobna dziurę na koloanie, a teraz prawie nic nie widać (oddał do krawcowej). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madison Napisano 28 Lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 tak też pewnie zrobię bo nie znam się na szyciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 28 Lutego 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Boszszszszszsz... Coza czasy.. Zeby z takim goownem do krawcowej latac... Pokolenie podwojnie "lewo-recznych" w natarciu... Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IVANVII Napisano 2 Marca 2010 Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Doszyj klapkę z guziczkami będzie wyglądało jak rozporek ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasskulainen Napisano 5 Marca 2010 Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 kiedys wysiadajac z auta(dostawczak) zachaczylem nogawka krotkich spodni o reczny (tak , jest z lewej strony) i mialem rozdarte spodenki od kolan po jaja praktycznie krawcowa mi to zszyla ze praktycznie sladu nie ma wiec warto isc do krawcowej i uratowac drogie spodnie za ~10zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.