CittO Napisano 28 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Witam, posiadam w/w amortyzator i zastanawiam się czy jest możliwość zastosowania w nim manetki do blokady amortyzatora na kierownicę. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrew Napisano 28 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Jest taka możliwość. Koszt manetki z linką i wszystkimi akcesoriami to ponad 300zł. Sam amortyzator jest wart niewiele więcej, bo to straszne badziewie, więc nie wiem, czy opłaca się inwestować w niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
severian Napisano 28 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Jest taka możliwość. Koszt manetki z linką i wszystkimi akcesoriami to ponad 300zł. Sam amortyzator jest wart niewiele więcej, bo to straszne badziewie, więc nie wiem, czy opłaca się inwestować w niego. LOL uwielbiam takie jednoznacznie brzmiące opinie :)Zaraz biere piłkę do metalu i potnę to badziewie,bo mi tak na forum napisali.Wyluzuj kolego.Co do manetki to nie bawiłbym w się to ze względu na dość wysoką cenę takiego rozwiązania.No,chyba że koniecznie chcesz wcisnąć kolejny gadżet na kierownicę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrew Napisano 28 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Kupiliśmy z kolegą 2 takie same xc600. W moim po 2 dniach jazdy obruszały się golenie w koronie i zaczął strzelać i się wyginać. U kolegi po miesiącu rozwalił się tłumik, mimo, że w większości jeździł po szosie. To chińska zabawka, a nie amortyzator... Przykro mi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 28 Lutego 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Klaniam, No niestety seria XC nie bardzo sie Marcokowi udala. Wystarczy pokopac w temacie na rozmaitcy forach, opinie negatywne przewazaja. Generalnie Marcok od jakiegos czasu ma slabszy okres i musi mooocno sie starac aby odbudowac niegdys legendarna pozycje. Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marsman Napisano 1 Marca 2010 Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 mój XC600Sl to produkt jeszcze wyprodukowany w Itali. ogólnie byłby spoko gdyby nie ten syf TST2. da się włożyć w jego miejsce jakiś inny tłumik?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CittO Napisano 6 Marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 Dzięki za odpowiedź, na razie amor przejeździł rok bezawaryjnie i oby tak zostało. Rzeczywiście 300pln trochę dużo, ale ma ktoś namiar na ten drogawy gadżet? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marsman Napisano 6 Marca 2010 Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 może u dystrybutora będzie. w pewnym marcoku padł jeden mały element ( w nowym amorze!!! 55 czy coś takiego tyle co zamontowany do roweru ) sklep odesłal go na gwarancji ale gregorio jej nie uznało... ów element u producenta w manualach był zaznaczony jako część zamienna. wg gregorio częścią zamienną był cały tłumik... czyli jeśli zamiast każdego pojedynczego elementu tłumika wpychają klientom całe tłumiki to muszą mieć ich całkiem dużo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.