Skocz do zawartości

[Amortyzator przód] Marzocchi XC600

Rekomendowane odpowiedzi

Jest taka możliwość. Koszt manetki z linką i wszystkimi akcesoriami to ponad 300zł. Sam amortyzator jest wart niewiele więcej, bo to straszne badziewie, więc nie wiem, czy opłaca się inwestować w niego.

LOL uwielbiam takie jednoznacznie brzmiące opinie :)Zaraz biere piłkę do metalu i potnę to badziewie,bo mi tak na forum napisali.Wyluzuj kolego.Co do manetki to nie bawiłbym w się to ze względu na dość wysoką cenę takiego rozwiązania.No,chyba że koniecznie chcesz wcisnąć kolejny gadżet na kierownicę :devil:

Kupiliśmy z kolegą 2 takie same xc600. W moim po 2 dniach jazdy obruszały się golenie w koronie i zaczął strzelać i się wyginać. U kolegi po miesiącu rozwalił się tłumik, mimo, że w większości jeździł po szosie. To chińska zabawka, a nie amortyzator... Przykro mi.

• Mod Team

Klaniam,

No niestety seria XC nie bardzo sie Marcokowi udala. Wystarczy pokopac w temacie na rozmaitcy forach, opinie negatywne przewazaja.

Generalnie Marcok od jakiegos czasu ma slabszy okres i musi mooocno sie starac aby odbudowac niegdys legendarna pozycje.

Szacunek...

I.

może u dystrybutora będzie.

w pewnym marcoku padł jeden mały element ( w nowym amorze!!! 55 czy coś takiego tyle co zamontowany do roweru ) sklep odesłal go na gwarancji ale gregorio jej nie uznało...

ów element u producenta w manualach był zaznaczony jako część zamienna. wg gregorio częścią zamienną był cały tłumik...

czyli jeśli zamiast każdego pojedynczego elementu tłumika wpychają klientom całe tłumiki to muszą mieć ich całkiem dużo :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...