Skocz do zawartości

[ xc, cross country] w Holandii

omen

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Od dłuższego czasu przebywam w Holandii, właśnie skończyło mi się leczenie i planuje wolny powrót do jazdy oraz uczestniczenia w wyścigach cross country/maraton/maraton24h, na terenie właśnie tego kraju.

Jako, że nasze forum jest największym w PL pytam czy ktoś z użytkowników ściga się po Holenderskiej ziemi ?

Będę bardzo wdzięczny za jakąkolwiek pomoc.

Pozdrawiam omen

• 2 tygodnie później...

Z tego co się orientuję (bo mam rodzinę w holandii) wyścigi mtb nie są zbyt popularne ze względu na typowo płaszczyznową powierzchnię kraju, są jakieś zawody w Zoetermeer blisko Haagi, ale ponoć sytuacja ma się lepiej na południu kraju oraz w belgii.

witam Cie

dzięki za info

Właśnie jestem na południu, ciągle czegoś szukam ale bardzo mało tu chłopaków od cross country. Do Belgii mam jakieś 40km więc to tez nie duży problem.

Jeśli chodzi o szosę to wszystko wiem, co sobote i niedziele śmigam z mała ekipą i jako tako info o szosowych amatorskich wyścigach mam.

Co spotkam nowy sklep w miare bardziej ogarnięty jeśli chodzi o MTB to pytam o takie akcje ale oni tylko o szosowych wiedzą ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...