Skocz do zawartości

[wycieczka] kolejowo-rowerowa PL-UA-SK - weekend

1idm

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mój bicykl uwalony po sobotniej jeździe po śniegu w lesie :D Niestety gdzieś po drodze zaginął mi magnes od licznika. Całe szczęście już niedługo będę szczęśliwym posiadaczem Garmina Edge 705 :D

Ja ciągle rozważam różne możliwości podpięcia się do Was :D

Jestem z Tarnobrzega, a to 80km od Rzeszowa i zastanawiam się czy jest sens nocować, czy może podciągnąć to 80km rowerem, tylko wtedy miałbym tego dnia prawie 200, a takiego dystansu dniowo nie robiłem.

jezeli dasz rade byc w rzeszowie na godz. 5.00 rano w sobote albo w przemyslu na 6.40 to nie widze przeszkod. jednak wydaje mi sie ze ciezko bedzie dojechac z tarnobrzega w jeden dzien - to nie az tak blisko :)

gdybym mieszkal na podkarpaciu inaczej planowalbym wyjazd. niestety jestem z lodzi i w moim przypadku to jedyna mozliwosc.

a propos GPSow. :)

rowniez planuje zakup sprzetu. czy moglbys mi moze doradzic, ktory model garmina posiada porzadny wyswietlacz (chodzi o mozliwosc odczytu danych w pelnym sloncu). baterie to chyba kwestia drugorzedna - zawsze mozna zapotrzyc sie w kilka zestawow bateryjek.

poczytalem troszke o modelu oregon - wyswietlacz masakryczny :wallbash:

Napisano

Nie jestem w stanie zalinkować, ale trafiłem gdzieś w sieci na test, który wykazywał, że to właśnie 705 całkiem nieźle spisuje się w słoneczne dni, ale sam się nie wypowiem bo jeszcze nie mam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...