Mod Team michuuu Napisano 27 Lutego 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Kurcze ale mi ciśnienie skoczyło. Mamy złoto, brawo Justyna. Adrenalinka jak na maratonie mtb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moloch89 Napisano 27 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 DŻUSTINA!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 27 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 WIELKIE GRATULACJE JUSTYSIA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rumen Napisano 27 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 A ja się dowiedziałem jak moja matka wpadła do mojego pokoju z wrzaskiem że mamy złoto !!!WIELKIE GRATULACJE JUSTYNA!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hps Napisano 27 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Gratulacje ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 27 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 No Brawo Brawo!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micha09 Napisano 27 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Czapki z głów!!! Gratulacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil515 Napisano 27 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 GRATULACJE !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 27 Lutego 2010 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 No i jeszcze brąz w szybkich łyżwach, kto się spodziewał!!!!!!! Ale niespodzianka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 27 Lutego 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 W pieknym stylu, GRATULACJE JUSTYNA !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cichy66 Napisano 27 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Szczególnie jak się żyje na obczyźnie(Norwegia-tak jak w moim przypadku) radość i duma jest przeogromna.A póżniej w pracy zawsze wszystko co związane z Polską jest szeroko komentowane.Dzisiaj(właściwie wczoraj-bo już po północy) polskie dziewczyny pokazały swoją klasę.BRAWO!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grindz0ne Napisano 28 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Znowu wyskoczyła z tym "KałBojskim" kapeluszu ??? bo nawet tego nie oglądałem miałem milsze atrakcje wieczoru :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borowka Napisano 28 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 emocje od początku do końca!! BRAWA I SERDECZNE GRATULACJE JUSTYNA!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arroyo Napisano 28 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Przyznam emocje były co nie miara, ostatnia prosta do mety mocno przyśpieszyła mi rytm bicia serca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mahu Napisano 1 Marca 2010 Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Ja jeszcze zachrypnięty jestem po sobocie A tutaj jest filmik z Justyną z zeszłego roku, trening itp. Koło 8-j minuty śmiga na rowerku, polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.