Skocz do zawartości

[mikesport.pl] Wątpliwości z towarem.

pawel1315

Rekomendowane odpowiedzi

Otrzymałem ubrania od mikesport.pl. Zauważyłem, że wszystkie ubrania różnią się logiem od spodenek tej firmy zakupionych w innym sklepie.

Po pierwsze ich logo nie jest błyszczące, tylko matowe.

Po drugie brak znaczka oryginalości.

Po trzecie brak dopisku sportswear.

Zdjęcie poglądowe

Mikesport tłumaczy się, że spodenki są z innej fabryki, dlatego mogą się różnić materiałem, logiem, metką. Rozumiem różnice w odcieniu spodenek ale w różnicy w logo... Coś mi tu nie pasuje.

Proszę o wasze opinie oraz przyjrzenie się własnym ciuchom tej firmy jeśli takowe posiadacie.

Ja kiedyś kupowałem w mikesport, byłem bardzo zadowolony, nawet także zwróciłem towar (zły rozmiar) i nie było żadnego problemu ze zwrotem.

Mam obecnie ciuchy z Rogelli, ale niestety logo się zdążyło już wytrzeć i nie pamiętam czy było to Sportswear.

moje koszulki rogelli maja dopisek sportswear na metce w ubraniu, zaś bluza ma inną metkę wewnątrz- nadrukowane, świecące bez dopiski sportswear ale metka papierowe(ta która się odrywa) ma napis rogelli sportswear, i wygląda tak samo jak metka koszulki.

Paweł, Wydaje mi się, że to co kupiłeś jest oryginalnym produktem. a stronie rogelli.pl też są zdjęcia np spodenek które nie mają dopisku sportswear czy R. (Pierwsze - lepsze : http://www.rogelli.pl/spodenki-kolarskie-na-szelkach-mondovi-pomaraczowe/ )

Ale poczekaj, zobaczymy co dostaniesz w wiadomości od dystrybutora.

Pozdrawiam,

Logith.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...