pawel1315 Napisano 27 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Otrzymałem ubrania od mikesport.pl. Zauważyłem, że wszystkie ubrania różnią się logiem od spodenek tej firmy zakupionych w innym sklepie. Po pierwsze ich logo nie jest błyszczące, tylko matowe. Po drugie brak znaczka oryginalości. Po trzecie brak dopisku sportswear. Zdjęcie poglądowe Mikesport tłumaczy się, że spodenki są z innej fabryki, dlatego mogą się różnić materiałem, logiem, metką. Rozumiem różnice w odcieniu spodenek ale w różnicy w logo... Coś mi tu nie pasuje. Proszę o wasze opinie oraz przyjrzenie się własnym ciuchom tej firmy jeśli takowe posiadacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Logith Napisano 27 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Dziwne, to drugie nie ma znaczka oryginalności. Jak jest możliwość to wystosuj pismo do dystrybutora tej marki. Ja kupowałem BCM novatex to miałem ze dwie metki do każdego, z logiem i innymi "zabezpieczeniami" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel1315 Napisano 27 Lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Metki też są, ale to jest tylko kartonik z nadrukiem, a logo to logo. Zawsze będzie na spodenkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Warthog Napisano 27 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Zrób tak jak napisał Logith. Napisz w tej sprawie do producenta, ten powinien to szybko załatwić i osądzić, czy jest to ich wyrób, czy też nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sorcerer Napisano 27 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Niezapomnij napisac jak sie sprawa skonczyla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel1315 Napisano 27 Lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Wiadomość została wysłana wczoraj wieczorem. Odpowiedź dostanę w poniedziałek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Logith Napisano 27 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Czekamy niecierpliwie. Jeżeli jednak się potwierdzą przypuszczenia co do podrobionego towaru to nie będzie wesoło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel1315 Napisano 28 Lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Proszę osoby, które kupiły w mikesporcie ciuchy Rogelli o napisanie jak wyglądają ich loga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eloo Napisano 28 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 na kurtce mam odblaskowe logo ze znaczkiem r w kółku z dopiskiem SPORTSWEAR natomiast na okularach jest samo rogeli, ale kartonowe metki były takie same Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredzio Napisano 28 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Ja kiedyś kupowałem w mikesport, byłem bardzo zadowolony, nawet także zwróciłem towar (zły rozmiar) i nie było żadnego problemu ze zwrotem. Mam obecnie ciuchy z Rogelli, ale niestety logo się zdążyło już wytrzeć i nie pamiętam czy było to Sportswear. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tompoe Napisano 28 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Moja bluza Merano ma dopisek sportswear, Nie przywiązywałbym do tego specjalnej uwagi, ale oczywiście jako klient mamsz prawo wiedzieć co i jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ulvgar Napisano 28 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Moje spodnie Rogelli też mają dopisek 'sportswear'. Ale nie kupowałem z mikesport.pl ale przez allegro ze sklepu Kalita. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek03170 Napisano 28 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 moje koszulki rogelli maja dopisek sportswear na metce w ubraniu, zaś bluza ma inną metkę wewnątrz- nadrukowane, świecące bez dopiski sportswear ale metka papierowe(ta która się odrywa) ma napis rogelli sportswear, i wygląda tak samo jak metka koszulki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Logith Napisano 28 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Paweł, Wydaje mi się, że to co kupiłeś jest oryginalnym produktem. a stronie rogelli.pl też są zdjęcia np spodenek które nie mają dopisku sportswear czy R. (Pierwsze - lepsze : http://www.rogelli.pl/spodenki-kolarskie-na-szelkach-mondovi-pomaraczowe/ ) Ale poczekaj, zobaczymy co dostaniesz w wiadomości od dystrybutora. Pozdrawiam, Logith. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moloch89 Napisano 28 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 ja moje spodenki Rogelli kupiłem na allegro od jakiegoś sklepu i mam napis Sportswear i znaczek oryginalności. Wrzuć zdjęcie wkładki twoich spodenek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Logith Napisano 28 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 O! Właśnie wkładka może sporo powiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel1315 Napisano 28 Lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Wkładka jest Coolmax'a. Taka sama jak w spodenkach z "bardziej oryginalnym logiem". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Logith Napisano 3 Marca 2010 Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 No i jak, dostałeś odpowiedź? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel1315 Napisano 3 Marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Dzisiaj dostałem odpowiedź i wszystko jest ok. Towar oryginalny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.