Witia Napisano 27 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Witam. Samorządowcy, leśnicy, dziennikarze, strażacy mają na Skandii swoją klasyfikację i mistrzostwa Polski. Czy jest szansa na to, aby do tego grona dołączyli nauczyciele? Od czego to zależy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dornif Napisano 28 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Może nikt nie lubi nauczycieli? A tak serio - napisz do organizatora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndrzejM Napisano 9 Marca 2010 Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Lubi, lubi, szczególnie jak ZNP lub MEN dorzuci trochę kasy do organizacji. Ja próbowałem z wojskiem i nic. Ze Skandii dostałem odpowiedź o zainteresowaniu i cisza. Chociaż i to dobre, ponieważ od Zamany kompletnie nawet złamanej literki nie przysłali. Względem tego wszystko rozbija się o kasę. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.