mucios92 Napisano 27 Lutego 2010 Napisano 27 Lutego 2010 Gdy kupiłem swojego Krossa, amortyzator pracował jak należy. Po jakimś czasie gdy pracował przestał "syczeć" , bo zawsze jak sie uginał to słychać było takie syczenie. Dzisiaj chcąc upuścić trochę powietrza zeszło mi całe powietrze z amora, czy coś jest z nim nie tak ? czy nadaje sie juz do przeserwisowania ?
madek Napisano 27 Lutego 2010 Napisano 27 Lutego 2010 To syczenie to przelewajacy sie olej, uzaleznione jest od ustawienia tłumienia odbica tym dolnym pokrętłem.
Mod Team michuuu Napisano 27 Lutego 2010 Mod Team Napisano 27 Lutego 2010 Jak upuszczałeś powietrze, bo jak naciskając zaworek to mogło zejść całe no bo komora mała a ciśnienie duże. Jedno małe naciśnięcie i po herbacie. Jak upuszczać to zaworem upustowym w pompce.
mucios92 Napisano 27 Lutego 2010 Autor Napisano 27 Lutego 2010 Aha, czyli musze napompować na nowo, a to, że juz nie syczy musze uzupełnić olej ?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.