Szparek82 Napisano 24 Marca 2010 Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Zmieniłem platformy na spd i strzeliłem 30 dyszki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adii22 Napisano 25 Marca 2010 Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Wyczyściłem napęd (duużo błota było na nim ), i zaraz idę na rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAFI1784 Napisano 25 Marca 2010 Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 ja dzisiaj skromna 20 zrobiłem no ale z ostrymi podjazdami, wiec jestem zadowolony... Co do Weidera, to słyszałem że na brzuch świetna, ale wykańcza kręgosłup... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polon Napisano 25 Marca 2010 Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Ja dzisiaj odkręciłem błotniki i na tym się musi skończyć, bo lekarz przepisał mi antybiotyk, a stara każe mi go brać chociaż nic mi nie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thrawn Napisano 25 Marca 2010 Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Dziś wiosenny standardzik. Do roboty i z roboty rowerkiem, potem obiad i z evo07 polatać na miasto. Pogoda taka, że nie chce się zsiadać z siodła. Idę podłubać przy hamulcu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 25 Marca 2010 Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Dziś uczyłem żonke jezdzić w spd obyło się bez wywrotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAFI1784 Napisano 25 Marca 2010 Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Ja boję się tego momentu Muszę jej tylko bloki dokupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 25 Marca 2010 Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 dziś 45km średnią z wczoraj wyśrubowałem bo mam wqrw.a na siebie to i wyszło 21km/h pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 25 Marca 2010 Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Na początku szkoliła sie w domu wpięcie ,wypięcie na dworze dała rade,jedyny minus (ale to chyba każdy tak ma jak zaczyna) wpinając drugą nogę patrzy na pedał a nie na droge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ubotek Napisano 25 Marca 2010 Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 66km dzisiaj sam. Trzeba zacząć jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grindz0ne Napisano 25 Marca 2010 Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 32km w lesie super pogoda pod wieczór wyjechałem...dziczyzna skacze co chwile Piękny zapach z lasu czego tu więcej chcieć na rowerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eastern Napisano 25 Marca 2010 Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 61.717km po WPKiW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szparek82 Napisano 25 Marca 2010 Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Dzisiaj 4 dyszki, z czego prawie 10 po lesie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zidentyfikowany Napisano 25 Marca 2010 Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 12km ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
insideee Napisano 25 Marca 2010 Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 36km po mieście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Micusek Napisano 26 Marca 2010 Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Ja wczoraj z 5 km po lesie ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 26 Marca 2010 Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 witam, dziś 80km z czego jakieś 30km z ekipą z forum po lasach i bezdrożach:) pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szparek82 Napisano 26 Marca 2010 Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 60 km z czego 30 tak jak napisano posta wyżej :] pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAFI1784 Napisano 26 Marca 2010 Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 ja dzisiaj tylko drobne regulacje...no nie licząc zakupów internetowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 26 Marca 2010 Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Dzisiaj bylem na Katowickiej Masy Krytycznej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 26 Marca 2010 Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Dziś z moją kobietą pokręciliśmy po okolicy ja byłem chyba bardziej zestresowany niż ona (pierwszy raz w spd) ale jakos poszło,pomału się rozkręci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thrawn Napisano 26 Marca 2010 Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Do roboty samemu rowerkiem, powrót już z większą ekipą i troche współnego śmigania. Potem zakupy w lidlu, jutro testy lidlowego licznika-magika ze światełkiem i innymi bajerami . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CORKY Napisano 26 Marca 2010 Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Dziś standardowo do i z pracy... później mały wypad Po powrocie regulacja hamulców, czyszczenie, oliwienie łańcucha (FL CC) i naprawa uszkodzonego mocowania światła przedniego. Jakiś czas temu mój malutki piesek (owczarek niemiecki) trącił bika i ten upadł, mocowanie szlak trafił, próby klejenia nic nie dały. Jednak potrzeba matką pomysłu i zrobiłem mocowanie za pomocą uchwytu do tylnego odblasku który znalazłem w piwnicy. Jak wiadomo prowizorki są najlepsze Teraz to wygląda tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 27 Marca 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Wczoraj 23 km i hamulce nareszcie zaczęły jakoś sensownie hamować. Jeszcze trochę kilometrów przejadę i będą żyleta. Jedyne co mnie martwi to pojawienie się luzów na lewej goleni amortyzatora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 27 Marca 2010 Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 dziś 95km z czego z ekipą z forum jakieś 45km było deszczowo, mokro i błotniście a mnie dodatkowo zbombardował grad:)ale co tam było lux:D pozdrwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.