Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 10

Odi

Rekomendowane odpowiedzi

Dziś miałem cały dzień związany z rowerem :) Po południu spotkałem u Siebie w miasteczku Pana Leszka który jeździ rowerem Treking po Polsce i Europie. Obecnie chce dojechać do Izraela przez Słowację ,Węgry itp. Bardzo fajnie się rozmawiało zrobiłem przy okazji zdjęcia reportażowe ukazujące rowerzystę -> jak ktoś chce to może zobaczyć o kogo chodzi -> http://www.lhanski.webpark.pl/

Po obiadku wskoczyłem sam na rower w teren i przed chwilą wróciłem jakieś 35km w terenie :):P

nic:] po za wypraniem ciuchów, plecaka, wyczyszczeniem bukłaka a teraz oczekuje na fundusze celem realizacji reszty planów co do osprzęta rowerowego(manetki może jakiś sram, przerzutka przód pewnie też sram) pozdrower

Dziś? No cóż... dzień jak co dzień ^_^ 5 rano do pracy i o 14 z pracy. Potem hop do sklepu po koszyk na bidon i były plany na mały wypad, lecz awaria auta przeszkodziła w tym. Musiałem się zająć blachosmrodem i papa rowerku :bye2: a miało być tak pięknie :D

Ale uszy do góry! Jutro też jest dzień :woot: a dzień bez roweru to dzień stracony! :D

• Mod Team

Dziś 44km ^_^ Czwarty dzień pod rząd powyżej czterdziestki. Nogi mi nie ogarniają. Pewnie dlatego, że przez większość zimy moja jazda polegała na robieniu 15km po mieście raz na dwa tygodnie. Na szczęście jutro mam taki grafik w pracy, że nie będzie czasu na jazdę. I dobrze, nogi odpoczną. Poza tym od 6 dni robię "szóstkę Weidera" - świetne, bardzo skuteczne ćwiczenia na brzuch. Ciekawe jak długo wytrzymam. Gdyby ktoś chciał spróbować:

http://www.kfd.pl/aerobiczna-szostka-weidera-profesjonalne-opracowanie-a6w-46308.html

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...