pawel1315 Napisano 18 Marca 2010 Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Kilkanaście km, bo nie miałem więcej czasu, a w taką pogodę wyjść trzeba Docieranie nowych klocków i tarczy z tyłu Testy amorka po serwisie. Chodzi dużo lepiej niż oryginalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borowka Napisano 19 Marca 2010 Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 trening szybkościowy - 9 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szparek82 Napisano 19 Marca 2010 Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 50 km w okolicach miasta i piękne OTB pod koniec trasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 19 Marca 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Chciałem dokończyć "odnowę biologiczną" zimówki, ale nie udało się. Zrobiłem tylko część rzeczy, ale najważniejsze że rower już stoi na kołach. W końcu tata w czasie sezonu jeździ na tym rowerze. Jutro ciąg dalszy, mam nadzieję że zafiniszuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hheniek1987 Napisano 20 Marca 2010 Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Nagle mnie coś tknęło i stwierdziłem że mam ochotę pojeździć, efekt to 48km. Właśnie wróciłem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YankeZ Napisano 20 Marca 2010 Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Kilka rundek w najbliższej okolicy, tak dla dotlenienia organizmu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAMIAN24 Napisano 20 Marca 2010 Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 dojazd do Lasku Arkońskiego + dużo zjazdów DH(ach wreszcie sobie poskakałem ) = jakieś 35km pogoda też piękna(leje więc ładne błotko) to po powrocie do domu jeszcze mycie roweru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeh Napisano 20 Marca 2010 Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Ja wyczyściłem rower z błota. Pada deszcz w Stargardzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 20 Marca 2010 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 No i po treningu. Pobiłem rekord świata w indywidualnej jeździe na czas rowerem zabytkowym. To było najszybsze 3,5km w historii. Wracałem z pracy swoją Ukrainą w deszczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 20 Marca 2010 Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 dziś po dłuższej przerwie jakieś 30km po Krakowie z Kobietą (właśnie zaczęła sezon:)). Moje pierwsze km na ramie No Saint'a:)pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 20 Marca 2010 Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Oddałem sprzęt do przeglądu i zamontowania paru gratów. No i siedzę jak na szpilkach, pusto jakoś na tej ścianie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 20 Marca 2010 Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Dzisaj 34,56 km . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 20 Marca 2010 Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Dziś km mało 20 ale za to bika żonce już prawie skończyłem składać No i najważniejsze krótki tescik nowych bucików Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubek20 Napisano 20 Marca 2010 Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Wyczyściłem amortyzator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 20 Marca 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 50 km w deszczu, ciuchy właśnie ociekają. Ciepło i przyjemnie mimo wszystko. Rower umyty, herbatka z prądem co by katar odpędzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YankeZ Napisano 20 Marca 2010 Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Dziś ukręciłem 31,60 km, trochę deszczyku, trochę błotka (to akurat in plus ), satysfakcja nie do opisania (pierwszy raz na rowerku od 2 czy 3 tygodni) edit: 'bo nie dopisałem jednostki' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 20 Marca 2010 Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Wysłałem masę sprzętu do forumowiczów w Hiszpanii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwyex Napisano 20 Marca 2010 Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Nię lubię się tu wypowiadać, ale pokażę co dziś skończyłem robić Efekt końcowy mojego blachosmroda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 20 Marca 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Połowicznie zrealizowałem plan dokończenia składania zimówki w całość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thrawn Napisano 20 Marca 2010 Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Właśnie skończyłem kobicie składać nową maszynę. Teraz liczę na wdzięczność Muszę przyznać, że zestawienia ramy NoSaint Angel, R7 oraz kół na oponach Tioga Factory DH 2.3 wygląda ciekawie, jak mały wyścigowy traktorek . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 20 Marca 2010 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Efekt końcowy mojego blachosmroda Dobry lakiernik by się tu przydał, żeby zrobić płynne przejście na tylny zderzak i przednie drzwi. Bo takie odcięcie wygląda nienajlepiej. Tak wiem, czepiam się bo też bym bardzo chciał mieć pojemnego kombiaka do wożenia rowerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zidentyfikowany Napisano 20 Marca 2010 Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Siwy, świetnie wygląda! JA dzisiaj tylko 15km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwyex Napisano 20 Marca 2010 Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 W świetle dziennym nie rzuca się to w oczy, to są tylko naklejki więc malowanie jest trochę nie na miejscu, ponieważ co to będzie jak je ściągnę do sprzedaży itp? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hheniek1987 Napisano 21 Marca 2010 Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 NIC:)Ale jeśli pogoda dopisze to jutro (dziś) nadrobię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 21 Marca 2010 Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Połowicznie zrealizowałem plan dokończenia składania zimówki w całość. Coś Ci nie pykło na czas z tą zimówką he he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.