evo07 Napisano 14 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 ostra 3dziestka:) nowy rekord dojazdu do pracy i powrotu do domu, pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blady123 Napisano 14 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Ano dzisiaj regulacja nowych hamulców, zakupiłem v-ki Accenta, przy okazji przejrzałem rower syna( trochę popracowałem heh), a poza tym rano i po pracy 2x20 km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 14 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 marne 10km, ale czas poświęciłem serwisowaniu innego roweru, niestety przy takich temperaturach w garazu pracuje się bardzo fatalnie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 15 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 45km a i byłem na rowerze u nowego pracodawcy;] i cóż robotę dostałem:D pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MTBjohny Napisano 15 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 co to ma być za pogoda z rana 30+ po południu 40+ w nocy 25+ a w słońcu jeszcze lepiej około 18 dzisiaj nie było słońca wyszedłem z domu licząc że zrobię dzisiaj 10 km zrobiłem 2 km w lesie wróciłem do domu i padłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexiomaniak Napisano 16 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 Nowa dętka zakupiona i założona Zrobiłem jakiś kilometr w tym słońcu i padam na cycki ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 16 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 dziś 60km, trochę grzeje ale we wrocławskich laskach ciutkę chłodniej nie ma to jak się wyżyć po robocie pozdrower! a i przesmarkałem łańcuch i uszczelki w zdechłym już bomberze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ubotek Napisano 17 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2010 Założyłem klamki avid fr5 i zmieniłem oponki na ralphy 2.25 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 17 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2010 Bedąc wczoraj w Krk kupiłem suport Shimano 113mm octalink, niestety w dalszym ciągu pogoda ogranicza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 17 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2010 dziś lajtowe 55km i czas w końcu żeby upały ponad 33*C sobie poszły w pizdu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ubotek Napisano 17 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2010 40km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 17 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2010 18km + regulacja przerzutki/hamulców oraz sprawdzenie ogólnego stanu technicznego innego roweru - przy tej pogodzie sporo się napociłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artursx1 Napisano 17 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2010 Około 50 km i zjazdy z bardzo stromych ścian na piaskowni . Wrażenia niesamowite i te trzęsące się nogi po zjeździe = bezcenne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oxalis Napisano 17 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2010 Gorące 60km, oby pogoda się uspokoiła, bo tak dalej się nie da , a i podziwiam tych którzy wyjeżdżają na wczasy do Egiptu czy innej Tunezji, ja na ich miejscu bym chyba z basenu nie wychodził albo cały czas siedział w klimatyzowanym pokoju, tylko że wtedy wyjazd straciłby sens Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borowka Napisano 18 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 niestety skręciłem sobie staw skokowy więc przez najbliższe dwa tygodnie niestety na rower nie wsiądę za to obejrzę Tour de France Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 18 Lipca 2010 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 41km, avg 32,52km/h. Połowa dystansu goniąc szosowy peletonik lokalnych szosowców. Wymęczyli mnie konkretnie. A ostatnie 10km jechałem na kończącym się powietrzu w przednim kole. Oczywiście żaden szosowiec nie złapał gumy, a ja na rowerze MTB tak. I to czwarty raz w tym roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 18 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 dziś 70km w deszczu i głównie pod wiatr, już zapomniałem jakie to miłe uczucie zmoknąć od czegoś innego niż własny pot pozdrower ps gdyby nie głód pewnie jeszcze bym latał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artursx1 Napisano 18 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 Dziś zabrałem się za renowację mojej starej Meridy Kalahari 530 ( bardzo stary model ) , wstępnie wyczyściłem całego m zamontowałem nowe przerzutki i hamulce . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 18 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 wpadło kilka km zrobione zaraz po deszczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ubotek Napisano 18 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 Leniuchowałem Jutro coś więcej wpadnie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikołaj Napisano 19 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Wczoraj byłem na Cyklokarpatach w Iwoniczu. Dystans Mega. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosmonauta80 Napisano 19 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Odebrałem z rąk kuriera nowe opony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ubotek Napisano 19 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Od rana leje, więc poskładałem części zdjęte z roweru i nowe dopiero co kupione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.