kraszak Napisano 7 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 wczoraj kupiłem nowy rowerek i kilka rzeczy i zrobiłem pierwsze 15 km na nowym rowerku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szparek82 Napisano 7 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Dzisiaj 47 km plus czyszczenie napędu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ubotek Napisano 7 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 38km, z czego 10km zaraz po deszczu na slickach 1.35 ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 7 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 25km oraz smarowanie i czyszczenie drugiego łańcucha :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek93 Napisano 7 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 44 km, a potem czyszczenie wolnobiegu i łańcucha oraz smarowanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash3M Napisano 7 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Odebrałem swoj rower... tak wyglada po uderzeniu w TIRa: link Ja na razie nie pojezdze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oxalis Napisano 7 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 No jak tak wygląda rower, to TIR pewnie nadaje się tylko do kasacji . Zdrowia życzę i nowego roweru, bo zapału do jazdy pewnie nie straciłeś. A żeby nie było OT to ja obejrzałem dzisiaj Le Tour De France, całą relację z dzisiejszego etapu i nawet nie przysnąłem ani na chwilkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash3M Napisano 8 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 Miałem juz kilka kolizji i wypadków... każde kolejne takie zdarzenie motywowało mnie do tego aby jeździć więcej i szybciej... tym razem uspokoiło moje zapędy rowerowe... może nawet zrezygnuję z szosówki... hmm... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubek20 Napisano 8 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 a ja wczoraj tylko 28 km po asfalcie:( -dawno po nim nie jechałem teren lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 8 Lipca 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 Wczoraj 42 km z kumplem. Lajtowe kręcenie ogólnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noir Napisano 8 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 Miałem juz kilka kolizji i wypadków... każde kolejne takie zdarzenie motywowało mnie do tego aby jeździć więcej i szybciej... tym razem uspokoiło moje zapędy rowerowe... może nawet zrezygnuję z szosówki... hmm... Witaj Mam nadzieję, że bez większych urazów. Był dość oblegany wątek o Twoim wypadku. Szybkiego powrotu na rower... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 8 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 no nieźle pierdyknąłeś... ja raz o mały włos nie zaliczyłam autobusu ale na szczęście udało się go ominąć jakimś cudem wczoraj zainwestowałam w pampersa... dziwnie mi dzisiaj się siedzi na rowerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matix Napisano 8 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 80 km. Po górach lasach i z powrotem do cywilizacji:P Fotka terenu... ale tylko 1 nie zabrałem z sobą aparatu także telefonem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grindz0ne Napisano 8 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 Oddałem do reklamacji licznik z lidla za 22,99zł i po okazaniu paragonu zwrócili kasę po 1500km licznik przestał działać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micha09 Napisano 8 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 jednym slowem sie ... zdenerwowalem byl taki piekny dzien, rewelacyjna trasa i wydawalo sie ze to bedzie pierwsza wyprawa ponad 50km w tym sezonie a tu hak urwany 13km od domu dobrze ze duzo bylo zjazdow to szybko wrocilem. teraz czekaja mnie wydatki jedynym plusem jest to, ze wyczyscilem naped Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szparek82 Napisano 8 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 69 km, z czego grubo ponad połowa z kolegą Chaozz'em. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szogun123 Napisano 8 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 Dzisiaj pierwszy dzień na moim nowym kole i zdążyłem zrobić 3 dziury w nowej dętce... i to nie przez oponę... Ale udało się zrobić 54 km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drezyna Napisano 8 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 Miałem juz kilka kolizji i wypadków... każde kolejne takie zdarzenie motywowało mnie do tego aby jeździć więcej i szybciej... tym razem uspokoiło moje zapędy rowerowe... może nawet zrezygnuję z szosówki... hmm... watpie. leżałem w gipsie ponad pół roku, nie miałem zamiaru wsiadać na kozę, po rozkuciu uczyłem się chodzić tylko po to żeby móc nogę zadrzeć nad siodełkiem, teraz nie widzę siebie w samochodzie albo w mza..trzym sie ramy . w temacie dziś zrobiłem tyle co zwykle, do fabryki 20 z powrotem ok 40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 8 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 30km wpadło , ostatnio coś odpusciłem.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ros Napisano 9 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 Wczoraj było całkiem ładnie. Pierwszy raz na rowerku po tygodniu przerwy w jeżdżeniu z powodu krótkiego urlopu i jeżeli dobrze policzyłem to wpadło ok. 50 km z czego ponad połowa po bezdrożach i lesie. Dzisiaj wprawdzie nogi bolą ale było warto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 9 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 50km+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ubotek Napisano 9 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 113km ze srednia 28,4km/h Nogi prawie nie bolą, ale 4 litery tak ... Brak stroju Ubotek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 9 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 50km i browarek z kolegą Chaozz'em Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oxalis Napisano 9 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 77km strzeliło, zdecydowana większość teren, przykręciłem drugi koszyk na bidon, bo jeden na takie temperatury jak dla mnie to za mało , jak będzie jeszcze cieplej to chyba będę musiał czerpać wodę z Wisły w trakcie jazdy, lub ciągnąć za sobą małą cysternę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borowka Napisano 10 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2010 wczoraj coś koło 60 km na szosie dziś chciałem nieco więcej i złapałem gumę... moją pierwszą na szosie!! szybkiego powrotu do zdrowia, Flash teraz na dwa tygodnie niestety muszę odstawić rowerek żeby wędrować na Jurze krakowsko-częstochowskiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.