Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 10

Odi

Rekomendowane odpowiedzi

No jak tak wygląda rower, to TIR pewnie nadaje się tylko do kasacji :).

Zdrowia życzę i nowego roweru, bo zapału do jazdy pewnie nie straciłeś.

A żeby nie było OT to ja obejrzałem dzisiaj Le Tour De France, całą relację z dzisiejszego etapu i nawet nie przysnąłem ani na chwilkę :)

Miałem juz kilka kolizji i wypadków... każde kolejne takie zdarzenie motywowało mnie do tego aby jeździć więcej i szybciej... tym razem uspokoiło moje zapędy rowerowe... może nawet zrezygnuję z szosówki... hmm...

Miałem juz kilka kolizji i wypadków... każde kolejne takie zdarzenie motywowało mnie do tego aby jeździć więcej i szybciej... tym razem uspokoiło moje zapędy rowerowe... może nawet zrezygnuję z szosówki... hmm...

Witaj

Mam nadzieję, że bez większych urazów.

Był dość oblegany wątek o Twoim wypadku.

Szybkiego powrotu na rower...

jednym slowem sie ... zdenerwowalem :thumbsup:

byl taki piekny dzien, rewelacyjna trasa i wydawalo sie ze to bedzie pierwsza wyprawa ponad 50km w tym sezonie a tu hak urwany 13km od domu :confused: dobrze ze duzo bylo zjazdow to szybko wrocilem.

teraz czekaja mnie wydatki :)

jedynym plusem jest to, ze wyczyscilem naped :icon_wink:

watpie.:voodoo:

leżałem w gipsie ponad pół roku, nie miałem zamiaru wsiadać na kozę, po rozkuciu uczyłem się chodzić tylko po to żeby móc nogę zadrzeć nad siodełkiem, teraz nie widzę siebie w samochodzie albo w mza..trzym sie ramy .:thumbsup:

w temacie

dziś zrobiłem tyle co zwykle, do fabryki 20 z powrotem ok 40

Wczoraj było całkiem ładnie. Pierwszy raz na rowerku po tygodniu przerwy w jeżdżeniu z powodu krótkiego urlopu i jeżeli dobrze policzyłem to wpadło ok. 50 km z czego ponad połowa po bezdrożach i lesie. Dzisiaj wprawdzie nogi bolą ale było warto ;)

77km strzeliło, zdecydowana większość teren, przykręciłem drugi koszyk na bidon, bo jeden na takie temperatury jak dla mnie to za mało :) , jak będzie jeszcze cieplej to chyba będę musiał czerpać wodę z Wisły w trakcie jazdy, lub ciągnąć za sobą małą cysternę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...