Flash3M Napisano 8 Marca 2010 Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 przejażdżka z koleżanką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAMIAN24 Napisano 8 Marca 2010 Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 wieczorna nuda daje się we znaki więc do Reigna wróciły pełnowymiarowe opony NN 2.4 bo jakoś te Furiosy 2.0 nie pasowały... chociaż na asfalcie szedł jak przecinak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grindz0ne Napisano 9 Marca 2010 Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 35km w terenie z dziczyzną w lesie efekty jazdy po opolskich lasach są naprawdę zaskakujące Przykręciłem nowe siodło i daje rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 9 Marca 2010 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Trzy razy przeleciałem przez miasto w tę i z powrotem plus jakieś zawijasy. Było tak fajnie, że nie mogłem przestać 33km wyszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekkrakow Napisano 9 Marca 2010 Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Odi tzn że masz głód przed sezonowy Ja dziś trochę serwisowania, za zimno dla mnie jeszcze, ale już zaczynam smarować łańcuch po raz 5 więc ekhm... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 9 Marca 2010 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Wojtek jest dokładnie tak jak mówisz. Przez pogodę prawie nie jeżdżę i bardzo mi brakuje tego pozytywnego wysiłku, zmęczenia. Widzę to choćby jak Ukrainą wracam z pracy próbując rozpędzać ten wehikuł do prędkości ponaddźwiękowych Lecę przez miasto jak szalony. Chociaż na Ukrainie pewnych barier prędkości przekraczać nie mogę bo z powodu napędu w opłakanym stanie i jajowatej zębatki w korbie (jak widać patent Shimano był znany już kupę lat temu ) łańcuch lubi spaść i zaklinować się tak, że bez narzędzi ani rusz. Tak, wiem że powinienem ten napęd wymienić, ale jakoś nie mogę się przełamać i wolę te pieniądze wrzucać w swój właściwy sprzęt, tym bardziej, że mam trochę bieżących wydatków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szparek82 Napisano 9 Marca 2010 Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Założyłem nowy łańcuch i kupiłem bikeBoard. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikołaj Napisano 10 Marca 2010 Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Wczoraj 52km. Jak na razie najbardziej intensywny dzień w tym roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 10 Marca 2010 Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Dostałem od trenera kolarzówkę i ok.20km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash3M Napisano 10 Marca 2010 Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 setka na ostrzaku po żuławach i oddanie górala do serwisu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grindz0ne Napisano 11 Marca 2010 Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Wczoraj była ciężka droga pod wiatr 70km powrót szosą 22:54 dojechałem do domu pizgało trochę w ręce i stopy ale dojechałem w całości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 11 Marca 2010 Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 przyszedł BB, przyszedł MR... na razie nie czytam, zostawiam sobie na wyjazd na deskę w Alpy żeby mieć co czytać do poduszki coś zima nie chce odpuścić, ja już chcę zacząć sezon!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desperados Napisano 11 Marca 2010 Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 przyszedł BB, przyszedł MR... na razie nie czytam, zostawiam sobie na wyjazd na deskę w Alpy żeby mieć co czytać do poduszki coś zima nie chce odpuścić, ja już chcę zacząć sezon!!! Wytrzymasz do czasu wyjazdu? Nie wiem czy dałbym rade O zimie to lepiej nie wspominac, niech juz sie zrobi naprawde ciepło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekkrakow Napisano 11 Marca 2010 Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Zimie powiedziałem dość. Sezon uważam za otwarty Trochę włóczęgi po mieście na dobry początek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desperados Napisano 11 Marca 2010 Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Też już wstępnie uważam sezon za otwarty ale mogłoby troche to błoto w lesie przyschnąć i jeszcze cieplej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel1315 Napisano 11 Marca 2010 Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Dzisiaj około 20 km po mieście. U mnie sezon też otwarty (wcześniej też śmigałem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash3M Napisano 12 Marca 2010 Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 82 km po Kaszubach i po mieście, na 2 i na 4 kółkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAFI1784 Napisano 12 Marca 2010 Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 ładnie ładnie, a co ty tam przytachałeś ciekawego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 12 Marca 2010 Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Przyszła paczka z śrubami Token do korby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweu Napisano 12 Marca 2010 Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Skończyłem składać szosocrossa po wczorajszym malowaniu ramy. Efekty na foto: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 12 Marca 2010 Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Kupiłem i zmieniłem owijkę do szosy i przygotowywanie MTB do wyścigu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekkrakow Napisano 12 Marca 2010 Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Jak sezon się zaczął to się zaczął. Dziś 30-tka zaliczona, tak na początek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thrawn Napisano 12 Marca 2010 Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Małe rowerowe zakupy dla kobity, rama NoSaint Angel i kierownica KCNC. Opłacało się jechać po to 150km, cacuszka. Gwarancja(dyplom) do Sainta - bezcenny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 12 Marca 2010 Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 poprzekładałem stare graty z evolutiona do URIANA:) z nowości doszła korba, sztyca i zacisk -brak przedniej przerzutki póki co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash3M Napisano 12 Marca 2010 Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 ładnie ładnie, a co ty tam przytachałeś ciekawego? Masz na myśli rower na którym jechałem? Ten odebrałem z serwisu, czy rower który prowadziłem obok? Ostre koło którym dziś jeździłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.