Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 10

Odi

Rekomendowane odpowiedzi

Pare marnych km wpadło, niestety przeziębienie daje sie we znaki, ale za to mam pedały Shimano PD-M540, łyzki do opon, oraz nakładki do SPD bo na razie butów jeszcze brak, fundusze są ale trzeba je pomierzyć a w moim miescie brak możliwości, myśle w następnym tygodniu pojawić sie w Krk to wtedy zobaczymy.

• Mod Team

Wczoraj wykręciłem z kumplem 72 km do Sławkowa, a dzisiaj można powiedzieć, że rekreacyjne 50 km.

Wyniki ostatniego tygodnia:

- 291 km,

- Vmax 57 km/h,

- Max Trip 78 km.

Dzisiaj Ci dopiero pokaże :D oj będzisz żałował, że musiała z wami te prawie 80km !!

Oczywiście żartuje :woot:

Właśnie, że się zdziwiłem, bo jest bardzo zadowolona i chce jeździć ze mną jak najwięcej.

Ciągle wypytuje o kolejny wyjazd.

słabe 32km oraz wymiana klocków, łańcucha, kasety(thx Jaro za klucz:)) i założenie tarczy 32T od korby deore do korby SLX - pasuje bez problemu nawet pilnikoterapi nie trza było stosować :icon_mrgreen: no i trochę grosza zostaje w kielni :whistling:

• Mod Team

60km, avg 26km/h. Pocisnąłem jeden ze swoich trudniejszych podjazdów z prędkością 37-39km/h :D Fakt że było z wiatrem, ale ten podjazd zawsze mnie sponiewierał i nigdy nie zrobiłem go z taką prędkością :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...