Tomek9999 Napisano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Dziś regulacja hamulców, sterów, dokręciłem siodło, cały rowerek umyłem i wyruszyłem w krótką trasę. 17 km spokojnym tempem z długim podjazdem - w sam raz po krótkiej przerwie aby się rozruszać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash3M Napisano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 139 km, z czego prawie połowę z nowym znajomym rowerowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
argusiol Napisano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 61 km z czego 20 w terenie na rozpoczęcie wakacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 marne 12km + wywrotka na rowerze (przednie koło uciekło) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szparek82 Napisano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Dzisiaj a raczej wczoraj 68 km, większość z kolega z forum + złapane szkło w przedniej oponie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 1 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Oddałem rower do serwisu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 1 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 45km, wszystko po mieście. No i początek użerania się z kupcem starej ramy który próbuje mi wmówić, że sprzedałem mu wadliwy sprzęt. Idiotów nie brakuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 1 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 marne 3-y dyszki, po upale spędzonym w aucie więcej się odechciało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek9999 Napisano 1 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Dziś 28 km - Pierwszy raz jechałem nowym asfaltem naokoło Jeziora Bystrzyckiego. Dzięki równej nawierzchni i semi slickom bez zbytniego wysiłku uzyskuje się fajną prędkość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 1 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Pare marnych km wpadło, niestety przeziębienie daje sie we znaki, ale za to mam pedały Shimano PD-M540, łyzki do opon, oraz nakładki do SPD bo na razie butów jeszcze brak, fundusze są ale trzeba je pomierzyć a w moim miescie brak możliwości, myśle w następnym tygodniu pojawić sie w Krk to wtedy zobaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 1 Lipca 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Wczoraj wykręciłem z kumplem 72 km do Sławkowa, a dzisiaj można powiedzieć, że rekreacyjne 50 km. Wyniki ostatniego tygodnia: - 291 km, - Vmax 57 km/h, - Max Trip 78 km. Dzisiaj Ci dopiero pokaże oj będzisz żałował, że musiała z wami te prawie 80km !! Oczywiście żartuje Właśnie, że się zdziwiłem, bo jest bardzo zadowolona i chce jeździć ze mną jak najwięcej. Ciągle wypytuje o kolejny wyjazd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morganfriman Napisano 2 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 dzwonilem 20 raz do centrum rowerowego kiedy przysla mi moja korbeeeee!!!!!! potem rzucilem sluchawka i wkurzylem sie znow bo miala byc dzis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 2 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 słabe 32km oraz wymiana klocków, łańcucha, kasety(thx Jaro za klucz:)) i założenie tarczy 32T od korby deore do korby SLX - pasuje bez problemu nawet pilnikoterapi nie trza było stosować no i trochę grosza zostaje w kielni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
argusiol Napisano 2 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Pętelka po wzgórzach trzebnickich, a w końcówce kicha w tylnym kole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek9999 Napisano 2 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Dziś 50 km, powoli przyzwyczajam się do przedniego hamulca, mam nadzieję że te twarde klocki muszą się dotrzeć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 2 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 33km - niestety przeziębienie dalej nie wyleczone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 3 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 Założyłem i wyregulowałem nową przerzutke XT RD-M770 SGS . Teraz jade testowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawex17 Napisano 3 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 wczoraj - 52km, w tym 36 w terenie (WPN) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 3 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 na ten czas 106km sama szosa ze średnią 25,5km/h może wieczorem coś dorzucę jak stykie czasu pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekkrakow Napisano 3 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 Wdrapałem się, (bo to dobre określenie, wjechałem było by przesadą) z rowerem na Babią Górę - 1725m.n.p.m. Jestem wykończony, ale było mega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 3 Lipca 2010 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 60km, avg 26km/h. Pocisnąłem jeden ze swoich trudniejszych podjazdów z prędkością 37-39km/h Fakt że było z wiatrem, ale ten podjazd zawsze mnie sponiewierał i nigdy nie zrobiłem go z taką prędkością Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 3 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 Dzisiaj 51,80 km . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szparek82 Napisano 3 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 41 km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 3 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 35km dziś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 3 Lipca 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 Dzisiaj 34 km ze średnią 26,2 km/h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.