Szparek82 Napisano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Dzisiaj 57 km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 22 Czerwca 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 31 km częściowo spacerkiem, a częściowo szybkościówka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 40km do przodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Nowe SPD kupiłem na Allegro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 62 kloce jak to mawia forumowy kolega z napędem jest masakra, ale jedzie sam oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 48km i teraz dopiero w poniedziałek kolejna jazda - wyjazd wczasowy bez roweru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvin Napisano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 60 km - wycieczka na Jamrozową Polanę i przejażdżka tamtejszymi trasami biathlonowymi. Nachylenia są tam takie, że kilka razy miałem obawy czy zjechać rowerem, a co dopiero na biegówkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fotobiker Napisano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 A ja dzis założyłem slicki i pojechaliśmy na szosę, na trening i zawalaliśmy po 4 dyszki i na koniec była guma ;o z resztą już druga od wczoraj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 24 Czerwca 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Szukam roweru dla znajomej już drugi dzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noir Napisano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Wczoraj i dziś - jazda w deszczu. Nasz klimat zaczyna mnie dobijać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 25 Czerwca 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Mokro i w błocie 41 km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Dzisiaj Katowicka Masa Krytyczna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qamal Napisano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 sucho i przyjemnie 74 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zidentyfikowany Napisano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 założyłem nowe części do roweru i kupiłem potrzebne klucze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaweksie Napisano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 pojechałem do pracy i nazad w sumie 62 km, ostro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 kupiłem Chwytak łańcucha YC-207 - narzędzie służące do ściągnięcia dwóch końców łańcucha ułatwiająć jego spięcie podczas zakładania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szparek82 Napisano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 57 km większości po lesie z kolegą z forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thrawn Napisano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 Tak jak napisał kolega wyżej, mała wyprawa do lasu. Miejscami było więcej błota niż się spodziewałem : Za to jakie ładne bikerki mijaliśmy w drodze powrotnej, mmmm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
argusiol Napisano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 Ślęża zaliczona, dzisiejszy dzień zamknął się dystansem 123 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash3M Napisano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 zaliczyłem kolejną w swej karierze wizytę na pogotowiu... na szczęście nie stwierdzono złamania, a jedynie stłuczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rockerroller Napisano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 wczoraj 49km w terenie,z tego ok 8km szosą Dzisiaj czyszczę rower:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 27 Czerwca 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 Przed wczoraj domyłem rower po błotnej wyprawie, a wczoraj 50 km. Siewierz zaliczony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borowka Napisano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 Skandia w Sopocie Flash3m, wracaj do zdrowia!! Rozumiem, że zabrakło Cię na dzisiejszym maratonie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash3M Napisano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 Byłem, ale że jechałem z 3 kontuzjami, to byłem "nieobecny" na trasie, czyt. ledwo dojechałem (po 10 km myślałem, aby się wycofać). Dystans oczywiście Grand Fondo. Na macie dopiero godzinę po Banachu :/ Postanowiłem dojechać do mety mimo bólu... bo zapłaciłem i podobała mi się trasa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubek20 Napisano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 To ja też szybkiego powrotu do zdrowia zycze dzisiaj 43 km w terenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.