Ros Napisano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 30 km do pracy i z powrotem, w tym 23 w drodze powrotnej ze średnią ok. 23 km/h więc jak na mnie super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 lajtowe 30km i walka z biodrem;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubek20 Napisano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 tylko 40 km (chyba chory) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 Dzisiaj 61,93 km . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szparek82 Napisano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 44km, głównie w terenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RATM Napisano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 Dziś raz mnie wzięło, żeby wybrać się bez kasku i pośmigać na luzie... Jeden raz... i oczywiście musiało się coś stać. Przy końcu zjazdu hamując skręcałem i uciekło mi tylne koło. Przewrócił mi się tylko rower, udało mi się ustać, ale w ostatniej fazie głowa poleciała mi w przód i zaliczyłem kontakt z kierownicą, która była prostopadle do ziemi. I teraz mam takiego guza na środku czoła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 27km bez żadnej muzyki i usłyszałem jak napęd jest rozlegulowany , jutro czekać mnie będzie ustawianie, dodatkowo na asfalcie bardzo szybko tracę opony Trax Getaway 2,00" = coraz bliżej do Kenda Karma, no chyba ze komarów ubędzie w lasach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek93 Napisano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Założyłem suport i wbiłem miski w ramę. Jeszcze daleka droga do końca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 dziś 67km - napęd umarł, po za tym dostałem w ryj od gałęzi, polało się trochę krwi ale co tam niezła impra była Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek10 Napisano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Wczoraj 450km za kolkiem nastepnie rekreacja na naszej polskiej zatoce baltyckiej 112km (troche super tereny troche sciezki) i w auto koelejne 450km (oczy na zaplki!!) Morze zaliczone. Teraz mazurki ale juz bez auta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytko Napisano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 piątek- 80 km sobota- 80 km niedziela(dzisiaj)- 75 km wszystko z 10 kg bagażem. Było SUPER. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borowka Napisano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 dziś kolo 60 km z klubem poprawka 71 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash3M Napisano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Zarzuciłem fotkami z wczorajszego treningu szosowego po Kaszubach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 W niedziele regulacja napędu, przesmarowanie kułeczek przerzutki tylnej - nie sadziłem że tyle hałasu mogą zrobić oO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noir Napisano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Zarzuciłem fotkami z wczorajszego treningu szosowego po Kaszubach Spoko foteczki. Ładną pogode mieliście... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 30km na przeskakującym łańcuchu, podmieniłem na inny jutro zobaczymy czy dożyje do next m-c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubek20 Napisano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 44 km w terenie i w końcu wróciła radość z jeżdżenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oxalis Napisano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 A ja dzisiaj coś szczęścia nie miałem, 33km z czego jakieś 25 teren, a do tego zaliczyłem przecudny upadek, przednie koło wpadło w dziurę między płytami betonowymi, dzięki czemu pobiłem dzisiaj swój rekord w ślizgu po betonie całe 5 metrów . W efekcie czego rower cały z małym wyjątkiem troszkę sobie rogi zeszlifowałem , podarte rękawiczki zdarta skóra na lewym przedramieniu, bolący bark, i pedał wbity w piszczel, dobrze że nie mam platform z pinami tylko obłe SPD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 wczoraj bardzo zadowalające 31km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ros Napisano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Ok. 17 km po mieście a męczyłem się jakbym jechał 117... Totalny brak formy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noir Napisano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Wczoraj czyszczenie roweru oraz czyszczenie i smarowania łańcucha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 dziś 40km, zerwałem łańcuch poźniej rozpier....spinkę nie ma to jak poranny dojazd do roboty z przygodami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thrawn Napisano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 dziś 40km, zerwałem łańcuch poźniej rozpier....spinkę nie ma to jak poranny dojazd do roboty z przygodami Jak tak napierniczasz łańcuchem po kasecie jak dziś to nic dziwnego ze sie urywa Ja dziś 51km w większości z kolegami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubek20 Napisano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Ja 34 km w terenie i nasmarowałem napęd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oxalis Napisano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Dzisiaj 42kilosy, lewa ręka jeszcze mi przypomina bólem wczorajszy ślizg po betonie , zobaczymy jak będzie jutro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.