kantele Napisano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 afly komary? no żartujesz chyba, wystarczy szybciej jechać ja wczoraj zaliczyłam pierwszą tegoroczną gumę, jak zwykle koło mcdonalda przy wałbrzyskiej (to jakieś miejsce-fatum). przy okazji miła sytuacja - jak zmieniałam dętkę, zatrzymała się grupa rowerzystów (tak na oko z pięciu czy sześciu chłopaków) żeby spytać czy wszystko ok, czy nie trzeba pomóc i czy nie trzeba pożyczyć czegoś np. łyżek do opon z przykrością musiałam im powiedzieć że nic nie trzeba i sobie poradzę ale to było miłe bardzo pozdrowienia dla tych panów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 afly komary? no żartujesz chyba, wystarczy szybciej jechać .... Próbowałem , ale w lesie są pozostałośći (pomimo upałów) po tych deszczach (błoto, porządne kałuże bo to wszystko przeważnie ma cień), prędkość momentami przejazdowa wynosiła 12km/h i właśnie wtedy byłem dla nich rajem :D, dodatkowo wszystko po godzinie 20:30. Dzisiaj tylko jazda ścieżkami po mieście, koło 21:00 - na razie lasowi mówię stop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 12 Czerwca 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Wczoraj 50 km, dzisiaj kupiłem smar do łańcucha Bronox. Dzisiaj jazdę zaczynam o 17.30. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Smarowanie i regulacja napędu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NitroS Napisano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Kupiony bB, klucz do supka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thrawn Napisano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Dziś chyba rekordowa spontaniczna ustawka w lesie Osobowickim, całe 7 osób śmigało. Thx panowie za jazdę. Komary były okropne . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szparek82 Napisano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Dzisiaj 61 km, jakieś 50 z forumowiczami. Pierdnąłem w amorek i go wyregulowałem, a i jeszcze umyłem rower w deszczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 z powodu erroru z licznikiem wskazał mi po odblokowaniu 82km do tego jakieś 35km nie policzone więc rypło się jakoś ponad 100km pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Dziś skromne 61km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 12 Czerwca 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 61 km z picasso11. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
argusiol Napisano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 87 km większość w terenie, część z ekipą z forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 30km+ oraz rozważania na temat co lepiej kupić najpierw, nową ramu czy SPD (buty + "pedały") Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubek20 Napisano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Byłem na wyścigu XC, 5 miejsce w młodzikach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 13 Czerwca 2010 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Awaria! Kolano mi się rozregulowało! Strzyka coś i boli strasznie. Niestety nie pojeżdżę przez najbliższe dni. Kupiłem w Tesco opaskę na kolano i jakieś tabletki na stawy. A z nadmiaru czasu dopasowałem kolorystycznie moją nową używaną korbę, która w wersji fabrycznej kompletnie do niczego nie pasowała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 póki co 48km, udział w szaleńczym pędzie po wro w trakcie św rowerzysty było nas ponoć 800 ludzikóff pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Dziiaj 58,95 km . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szparek82 Napisano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Obskoczyłem dwie imprezy rowerowe. Zajrzałem do tylnej piasty i skasowałem luzy. Wyczyściłem napęd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borowka Napisano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Skandia w Olsztynie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Dziś 71km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 były ambicje na jazdę wieczorno/nocną, niestety wchodzę do garażu a z tyłu zero powietrza, pompki dwie mam, obydwie niesprawne, jedyne co to wziąłem taboret, usiadłem i przemyślałem dalszą modernizację roweru - jutro mam nadzieje ze wykręce obecny wentyl i wkręce nowy, jeżeli to nic nie da to nowa dętka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 W sobotę wyczyszciłem i nasmarowałem stery, a w niedzielę tylko 17km i uszkodzona obejma sztycy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
argusiol Napisano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Zawody w RJnO oraz coroczne święto wrocławskiego rowerzyty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 14 Czerwca 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Wczoraj 72 km w tą i z powrotem do Świerklańca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubek20 Napisano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 38 km i zaraz będę projektował rowerek już na sezon 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 dziś 32km i dodatkowo przyjąłem lekcję przepisów od jakiejś starej klępy w tojocie;d Skrzyżowanie równorzędne, ona mnie miała z prawej więc jadę a ta trąbi na mnie to się zatrzymałem, pizłem ręką w bagażnik i się pytam 'kulturalnie' :'czego!!' Stara klępa otwiera drzwi i..'młody człowieku powinieneś mi ustąpić'. Zapytałem z jakiej racji. Odpowiedź mnie prawie strąciła z siodła - 'ponieważ jestem kobietą'!!! Nie odezwałem się nic tylko zaśmiałem i odjechałem. Dzięki takim kobietą mamy stereotyp 'baby za kółkiem' pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.