Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 10

Odi

Rekomendowane odpowiedzi

afly komary? no żartujesz chyba, wystarczy szybciej jechać :rolleyes:

ja wczoraj zaliczyłam pierwszą tegoroczną gumę, jak zwykle koło mcdonalda przy wałbrzyskiej (to jakieś miejsce-fatum). przy okazji miła sytuacja - jak zmieniałam dętkę, zatrzymała się grupa rowerzystów (tak na oko z pięciu czy sześciu chłopaków) żeby spytać czy wszystko ok, czy nie trzeba pomóc i czy nie trzeba pożyczyć czegoś np. łyżek do opon :)

z przykrością musiałam im powiedzieć że nic nie trzeba i sobie poradzę :)

ale to było miłe bardzo :) pozdrowienia dla tych panów :)

afly komary? no żartujesz chyba, wystarczy szybciej jechać :)

....

Próbowałem :), ale w lesie są pozostałośći (pomimo upałów) po tych deszczach (błoto, porządne kałuże bo to wszystko przeważnie ma cień), prędkość momentami przejazdowa wynosiła 12km/h i właśnie wtedy byłem dla nich rajem :D :D, dodatkowo wszystko po godzinie 20:30. Dzisiaj tylko jazda ścieżkami po mieście, koło 21:00 - na razie lasowi mówię stop ;)

• Mod Team

Awaria! Kolano mi się rozregulowało! Strzyka coś i boli strasznie. Niestety nie pojeżdżę przez najbliższe dni. Kupiłem w Tesco opaskę na kolano i jakieś tabletki na stawy. A z nadmiaru czasu dopasowałem kolorystycznie moją nową używaną korbę, która w wersji fabrycznej kompletnie do niczego nie pasowała.

04032010158.th.jpg img6501.th.jpg

były ambicje na jazdę wieczorno/nocną, niestety wchodzę do garażu a z tyłu zero powietrza, pompki dwie mam, obydwie niesprawne, jedyne co to wziąłem taboret, usiadłem i przemyślałem dalszą modernizację roweru - jutro mam nadzieje ze wykręce obecny wentyl i wkręce nowy, jeżeli to nic nie da to nowa dętka. :)

dziś 32km i dodatkowo przyjąłem lekcję przepisów od jakiejś starej klępy w tojocie;d Skrzyżowanie równorzędne, ona mnie miała z prawej więc jadę a ta trąbi na mnie to się zatrzymałem, pizłem ręką w bagażnik i się pytam 'kulturalnie' :'czego!!' Stara klępa otwiera drzwi i..'młody człowieku powinieneś mi ustąpić'. Zapytałem z jakiej racji. Odpowiedź mnie prawie strąciła z siodła - 'ponieważ jestem kobietą'!!!:D Nie odezwałem się nic tylko zaśmiałem i odjechałem. Dzięki takim kobietą mamy stereotyp 'baby za kółkiem' pozdrower

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...