Gromosmok Napisano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Dzisiaj 63,95 km . Dokręciłem jeszcze 34,24 km . W sumie dzisiaj 98,19 km . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 5 Czerwca 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Znów spacerkiem 21 km, ale na więcej nie miałem ochoty, bo katar nie daje mi żyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek9999 Napisano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Dziś nasmarowałem łańcuch i zrobiłem 76 km spokojnym tempem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 dziś z racji extra pogody wybraliśmy się z Anią na niewielką wycieczkę na trasie Pieskowa Skała - Olkusz - Rabsztyn - Ojców; wyszło nam 70km po bezdrożach, lasach, polach no i oczywiście ciut szosą tu ślad co prawda niepełny bo bateria zdechła i parę fotek pozdrower i szerokości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thrawn Napisano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Buhehehe no to lux bo ja dziś z Eweliną też do Ojcowa pojechaliśmy, i też mam foto w tym miejscu przy tym skalnym patyku . I wyszło nam 72km. Nie mogliście dać cynk, że jedziecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 36km do przodu - w końcu pogoda dopisała oby tak dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubek20 Napisano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 52 km (4 bidony poszły ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 6 Czerwca 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 W nocy 66km na nocnej masie krytycznej ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borowka Napisano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 95 km z biwakowaniem w bunkrze "Ptasia Wola" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Dzisiaj wyścig rowerowy MTB Katowice 2010 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maroxd Napisano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 43 km w tym jakieś 35 w terenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 175km i rozj....ne kolano same straty dziś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 43km las + miasto, oraz niemiła niespodzianka, nie winnie wyglądająca duża kałuża w lesie - efekt do połowy mojej łydki się zatopiłem , powrót w mokrych i brudnych butach - ehm fatalny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuku Napisano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 ukończyłem MTB Trophy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Kupiłem Magazyn Rowerowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 65km z kolegami z forum po zadupiach lasu mokrzańskiego, było błoto czasem wręcz przeprawowe bo to już pod enduro się nie kwalifikowało , szutry, asfalt, później czyszczenie napędu i to wsio na dziś pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 7 Czerwca 2010 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Prawie cały dzień zamulania w domu a wieczorem nie wytrzymałem i poszedłem ostro pokręcić. 54km, avg 29,22km/h, jest moc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szparek82 Napisano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Dzisiaj 63 km, większość z kolegami z forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Rozbroiłem Krossa. Rama do sprzedaży. Koła również i prawdopodobnie dwie korby. Pracował, uczył się i w między czasie siedział na allegro polując na okazje i szukając części do nowego roweru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Skromne 11km, wczorajsza trasa wdarła się we znaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawex17 Napisano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 kolejny dzień bez bajka szkoła, uczyłem się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NitroS Napisano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Jak od miesiąca bez bika! A rowerowe? Przemyślenia co kupić sobie w sobotę oprucz klucza do supka, licznika, przerzutki. A dzisiaj przyszedł Katalog Dobre Sklepy Rowerowe 2010. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAFI1784 Napisano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 próbowałem sobie poszaleć, ale niebosko wkur.. mnie ten pulsometr który nie działał... ehh bezprzewodowa sigma.. odradzam wam z góry... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 dziś 31km ledwo po rower do firmy zdążyłem;] więcej mi się nie chciało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek9999 Napisano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Dziś skromne 13 km i pobity v-max z góry 72 km/h, jednak korba z trekkinga czasami się przydaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.