afly Napisano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Przyszedł koszyk na bidon + bidon, do tego regulacja tylnego hamulca którą jutro bedę musiał powtórzyć, oraz przejechane tylko 20km, ponieważ przez ostatnie 7km zaczęło intensywnie padać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oxalis Napisano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Też się dzisiaj nie najeździłem, raptem 40km, ale za to po powrocie do domu zrobiłem mały serwis pedałów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeCoR Napisano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 ja zaraz idę podregulować tarczówkę i śmigam polatać gdzieś na hopki w pobliżu ew jakieś schody na rozgrzewkę ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Dziś zrobione 5km, oraz nasmarowany łańcuch, cos wczoraj w trakcie deszczu zaczął skakać - więcej dziś nie będzie bo jade na Festival139 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Montaż i regulacja przerzutki przedniej . Kupiłem bikeBoard . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeCoR Napisano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 5 godzin na rowerze ;] tarczówka śmiga aż miło , tylko bd musiał sobie owinąć starą dętką tylny widelec bo strasznie hałasuje mi łańcuch podczas skoków. Zobaczę może jutro się z tym pobawię . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eastern Napisano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Czyszczenie maszynki po wyjątkowo błotnistym Silesia Cupie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zidentyfikowany Napisano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 więcej dziś nie będzie bo jade na Festival139 :D Ja też chcę! 19km po mieście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Dziś praca, nauka, praca. W między czasie poszukiwania informacji nt. ramy którą mam zamiar kupić i ewentualne poszukiwania alternatywy do niej jednak bezowocne... . Postanowił kupić koła Dt 4.1/Dt 240s/szprychy i nyple DT ;-). A rower jedynie opatulił na balkonie w związku z przechodzącą przez miasto nawałnice. :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borowka Napisano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 wczoraj kupiłem bB i Puchar Stolema (prawie) przejechałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oxalis Napisano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 A ja dzisiaj przeturlałem się na dystansie 64, a po powrocie do domu gruntowne czyszczenie napędu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Dzsiaj 72,10 km , w tym 15,00 km z kolegą z forum 19daniel88 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 3 Czerwca 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 50km po 6 tygodniowym poście po kontuzji. W zasadzie człapanie w tempie spacerowym ale za to z nowym siodełkiem WTB rocket v race - super komforcik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quattro Napisano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Dzisiaj sobie spokojnie siedzę i uderza mi do głowy: muszę dzisiaj zrobić setkę. No więc tu tego i wyjeżdżam. Strasznie ciężko mi się jechało, później patrzę, że hamulec obcierał. po 10 km strzeliła szprycha. Myślę wracać, nie wracać ? Nie wracam ! Wyjechałem to zrobię tą setkę, w sumie nie dużo się skrzywiło koło, to jadę dalej. Takim o to sposobem wyszło: DST: 104,8 km AVG: 23,4 km/h AVG Puls: 145 Kcal: 3562 Na początek ten hamulec i trasa pod wiatr, masakryczna średnia wyszła. Na dodatek głupio chyba zrobiłem, bo tak to jeździłem po 20-30 km i ostatnio raz 70 km i od razu na 100 km. No ale jakoś dojechałem i teraz noga będzie lepiej kręcić Dobre było jak sobie wziąłem na trasę kanapeczki z szynką i serem, po paru km wyciągam z plecaka, a tu patrzę mam tosty. Cieplutkie, serek ładnie roztopiony, normalnie tosty pierwsza klasa Straszny upał był. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 4 Czerwca 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Wczoraj 32 km samotnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 4 Czerwca 2010 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 3.06.2010r. (wczoraj ) wstałem o godzinie 7 żeby o 8 zgodnie z planem wyruszyć na misję. Śniadanie, ostatnie przygotowania i ruszyłem po kumpla. O 8:20 wystartowaliśmy. I tak jechaliśmy, jechaliśmy i jechaliśmy. Początkowo (jakieś 35km) pod wiatr więc kręciliśmy spokojnie żeby się za bardzo nie wypompować. Potem wiatr już tak nie przeszkadzał, a nawet sprzyjał. Jednak staraliśmy się cały czas jechać naprawdę łagodnie. Dopiero w drodze powrotnej na ostatnich 40-50km wiatr się zbuntował przeciw nam i zaczął bardzo przeszkadzać. Na 163 kilometrze, gdy zatrzymaliśmy się w sklepie, kumpel zauważył, że mam przeciętą oponę! Czym prędzej upuściłem trochę powietrza, żeby zmniejszyć ciśnienie, kupiliśmy taśmę izolacyjną, którą owinęliśmy oponę z felgą i jazda dalej. Niestety co 20-25km trzeba było taśmę wymieniać bo się przecierała. Jednak udało się z tym prymitywnym rozwiązaniem przejechać kolejne 100km i zrealizować plan w pełni. Przed 20:30 potwornie zmęczony, ale zadowolony wylądowałem w domu. Misja wykonana! DST 265km, AVG 26,01km/h, TM 10:11. Tyłek palił żywym ogniem i teraz chyba przez tydzień nie usiądę na siodle, z resztą nogi też muszą odpocząć. Podczas tego wyczynu wypiłem 7,5l płynów (woda i izotoniki), zjadłem 3 Snickersy, 1 Bounty, 2 hot dogi, 2 banany, jabłko i odżywkę węglowodanową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek12341234 Napisano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 umyłem szose Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarolK Napisano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Kupiłem nowe imbusy, smar i koszulke na rower. No i ofc, Kupiłem truskawki na koktajl xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek9999 Napisano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Pierwszy zerwany łańcuch. Poszedł na spince, blaszki osobno, sworznie osobno. Na szczęście znalazłem wszystkie części i udało mi się go naprawić. A tak poza tym 75 km w tym 15 km podjazdów. Trasa to Głuszyca-Zagórze Śl.-Pieszyce-Bielawa-Nowa Ruda-Głuszyca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubek20 Napisano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 34 km (około 10 w terenie ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 5 Czerwca 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Wczoraj 22 km spacerkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Dzisiaj 63,95 km . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubek20 Napisano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 tylko 38 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 5 Czerwca 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 76km, w tym jakieś 30 w terenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juhu Napisano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 18km w nocy, po tym kima i smarowanie łańcucha, amortyzatora i 72km w słoneczku i chyba 7dych z górki ale nie miałem licznika ale 65 to conajmniej myślałem że mnie zdmuchnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.