hheniek1987 Napisano 4 Marca 2010 Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Co prawda nie dziś ale jednak. W dniach 1-3 marca byłem na szkoleniu/testach sprzętu Kellys/Go-Sport 2010 w Krakowie. Trochę pojeździłem, trochę pobawiłem, coś zakupiłem:) Ogólnie bardzo pozytywnie spędzony czas. A i poznanie oferty od strony sprzedającego też ciekawe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phil Napisano 5 Marca 2010 Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Nareszcie miałem chwilę czasu więc przeprowadziłem pierwszy od miesięcy przegląd techniczny mojego sprzętu. Wykonałem smarowanie wolnobiegu, regulację hamulców i po dokręcałem śruby. Do zrobienia "pilnie" w najbliższym czasie mam tylko wymianę linki tylnej V'ki oraz naprawę tego nieszczęsnego amorka. W planach jest też doczyszczenie ramy, założenie rogów i lakierowanie kierownicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 5 Marca 2010 Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 dziś doszła rama, stery, sztyca i Diadora Ergo Carbon:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thrawn Napisano 5 Marca 2010 Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Dotarł prezent od kobity - 2 tarcze Alligator Wind Cutter. Jedna założona, druga jutro powędruje na wagę. Dodatkowo odpowietrzanie hampla i tyle na dziś. Thx dla evo07 za podrzucenie tarcz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grindz0ne Napisano 5 Marca 2010 Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Dziś wykręciłem siodło i czekam na inne kupione przez allegro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 5 Marca 2010 Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Smarowanie napędu, ustawienie siodełka i zlikwidowanie minimalnego luzu na starach po przez zeszlifowanie rury sterowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grindz0ne Napisano 6 Marca 2010 Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 Oglądałem film rowerowy " What's next" jeden z lepszych filmów jakie widziałem Super nakręcony i ciekawe ujęcia naprawdę polecam wszystkim co jeszcze nie widzieli! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 6 Marca 2010 Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 43km z tego większość w terenie i na koniec mycie bika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thrawn Napisano 6 Marca 2010 Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 Najpierw 33km po mieście. Później kilka zdjęć części na wadze i wreszcie ukończona nowa maszyna - Fuji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 6 Marca 2010 Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 dziś 40km, nabijanie misek sterowych do Uriana i hmmm traktowanie ramienia korby rozszerzalnością temperaturową celem odkręcenia pedałki (czytaj polałem ramię korby rozpuszczalnikiem i podpaliłem) i za hooo. nie puściło:)pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3aran Napisano 7 Marca 2010 Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Dzisiaj około 100 km. Trochę wiało. Poza tym to pierwsza moja trasa w tym roku (wiem, obijałem się) i za lekko nie było. Trochę mnie kopytka wymarzły. Coś mi moja sigma szwankuje. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polon Napisano 7 Marca 2010 Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Dziś tylko 17km, ale za to tylko 1km na asfalcie Dzisiaj pod wieczór znowu stwierdzę, że przydała by mi się spinka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 7 Marca 2010 Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 32km zamarzła przednia przerzutka a nie chciało mi sie grzebać to musiałem cisnąć na blacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zidentyfikowany Napisano 7 Marca 2010 Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 40km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 7 Marca 2010 Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 dziś 21km i powinien być nowy temat pt:'co dziś zepsułem rowerowego' pancerzyk przedniej przerzutki - się rozerwał pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thrawn Napisano 7 Marca 2010 Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Kolega nie wspomniał o pęknietej soczewce lampki Ja dziś cały dzien narzekam na hamulce slx. I tyle. Aaaaa i jeszcze malowanie korby unibike`a lakierem do paznokci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaweksie Napisano 7 Marca 2010 Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 co robiłem dzis rowerowego ?? patrzyłem na mojego Speca no i przesunąłem go 20 cm w prawo bo nie mogłem otworzyć drzwi na ogród ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 7 Marca 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Dziś walczyłem z powodzeniem z mocowaniem pancerza przedniego hamulca. Jednak w Raidonie przelotka z tyłu goleni nie jest najlepszym rozwiązaniem. Musiałem wymyślić mocowanie z przodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 8 Marca 2010 Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 wczoraj 24 km, pierwsza jazda w tym roku (bo 7 km z zeszłego tygodnia nie liczę). tyłek mnie trochę boli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 8 Marca 2010 Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Wczoraj 87km na wytrzymałość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAMIAN24 Napisano 8 Marca 2010 Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 tylko 30km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 8 Marca 2010 Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 przebieg zerowy, bo hebel na serwisie;/ za to założyłem korbe slx'a do uriana:)normalnie szau;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 8 Marca 2010 Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Kupiłem Magazyn Rowerowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rumen Napisano 8 Marca 2010 Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Dotarła moja nowa przerzutka i zaraz się biorę za jej montaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel1315 Napisano 8 Marca 2010 Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Serwis amorka (Tora 302 Cl). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.