Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 10

Odi

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team

Czwarty tydzień serwisowania, czyszczenia i składania roweru. Taki cykl już trzy razy powtórzyłem. Po małym wypadeczku zakaz i embargo na rower jeszcze przez nastepne dwa tygodnie. Można ocipieć. Ale maszyna jest jak nówka cewka. Pogada do dupy to i mniejszy żal.:icon_mrgreen:

• Mod Team

Wczoraj zmieniłem opony z szosowych Kontenderów na moje IRCe Mythos XC i w końcu można szaleć :icon_mrgreen: Poza tym pokręciłem 17km po mieście lawirując między autami w korkach. A dziś... zaraz lecę pokręcić bo potem do pracy.

• Mod Team

Rower rodziców już prawie ukończony, zostało jeszcze okablowanie i regulacje, zakup i montaż korby z suportem i chwytów.

Rama ładnie się komponuje z resztą osprzętu.:icon_mrgreen:

Jeden wspólny dla rodziców?:) Ty synu wyrodny, przecież nie będą się wozić na rurze.:devil:

Zabawy serwisowe...:

-rozkręcona piasta przednia XT 770 i oczom ukazują się wżery na konusach... :) (Apropos, nie wiecie gdzie można kupić nowe?). wyczyściłem, nasmarowałem i złożyłem - chodzą lekko ale czasami można usłyszeć delikatny szmer jak się zakręci kołem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...