Mod Team michuuu Napisano 21 Maja 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Czwarty tydzień serwisowania, czyszczenia i składania roweru. Taki cykl już trzy razy powtórzyłem. Po małym wypadeczku zakaz i embargo na rower jeszcze przez nastepne dwa tygodnie. Można ocipieć. Ale maszyna jest jak nówka cewka. Pogada do dupy to i mniejszy żal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marszall Napisano 21 Maja 2010 Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 ze szkoly to ja wracam codziennie rowerkiem a dzisiaj to tylko pownosilem rowerki na balkon (prawdopodobnie fala przyjdzie dzisiaj do mnie ;/) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 21 Maja 2010 Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 dziś 62km z czego jakieś 30km z kolegami z foruma o tu pozdrower ps woda we wro przybiera, dziś nie udało się przejechać tam gdzie wczoraj;/ chyba że rowerem wodnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borowka Napisano 21 Maja 2010 Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 dziś 28 km po asfalcie - pękna pogoda na coast-cie 23 stopnie, lekki wiaterek i pełne słońce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scarr94 Napisano 21 Maja 2010 Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Dzisiaj 60 km po wyboistej drodze. Potem jeszcze czyszczenie sprzętu bo nieźle go dobrudziłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marszall Napisano 21 Maja 2010 Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 no ja niestety niemialem za bardzo czasu jezdzic ale tak troche posmigalem kolo domu a potem rower ratowalem ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szparek82 Napisano 21 Maja 2010 Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Dzisiaj zakończyłem full service maszynki W sumie to się grzebałem 2 dni :/ Jutro śmiganko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 21 Maja 2010 Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 24km nocą po mieście, trawa wszędzie nasiąknięta na maksa, ale słońce w końcu się pojawiło dziś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 21 Maja 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 35km i wypucowałem rower bo już się domagał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 22 Maja 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 Rower rodziców już prawie ukończony, zostało jeszcze okablowanie i regulacje, zakup i montaż korby z suportem i chwytów. Rama ładnie się komponuje z resztą osprzętu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubek20 Napisano 22 Maja 2010 Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 To wrzuć foty ja już wyjeżdżam bo na szczęście jeszcze nie pada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 22 Maja 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 Na razie nie zrobiłem, jak złożę już wszystko to zrobię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 22 Maja 2010 Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 Kurcze przydaloby sie troche deszczu, jest za sucho A rowerowo wczoraj szosa 105km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 22 Maja 2010 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 Wczoraj zmieniłem opony z szosowych Kontenderów na moje IRCe Mythos XC i w końcu można szaleć Poza tym pokręciłem 17km po mieście lawirując między autami w korkach. A dziś... zaraz lecę pokręcić bo potem do pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 22 Maja 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 Rower rodziców już prawie ukończony, zostało jeszcze okablowanie i regulacje, zakup i montaż korby z suportem i chwytów. Rama ładnie się komponuje z resztą osprzętu. Jeden wspólny dla rodziców? Ty synu wyrodny, przecież nie będą się wozić na rurze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubek20 Napisano 22 Maja 2010 Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 Ja dzisiaj 32 km, może jeszcze coś wieczorem pojeżdżę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scarr94 Napisano 22 Maja 2010 Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 A ja wyczyściłem napęd w starym rowerze. Niestety z powodu nawału pracy z jeżdżenia chyba nici Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 22 Maja 2010 Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 20km po mieście, i stwierdzam że po błotnych jazdach nie wyczyściłem go dobrze.... czeka go jednak porządne mycie karcherem, ale to jak wróce z jutrzejszej jazdy po lesie mam ochote jutro poszaleć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 22 Maja 2010 Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 Disiaj 61,57 km . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 22 Maja 2010 Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 90km i pies mnie ugryzł w łydkę (na szczęście szczepiony) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubek20 Napisano 22 Maja 2010 Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 dokręciłem do 40 km (na więcej pogoda nie pozwoliła grrr) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 22 Maja 2010 Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 Wykrecone 93km na szosie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arczar Napisano 22 Maja 2010 Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 Zabawy serwisowe...: -rozkręcona piasta przednia XT 770 i oczom ukazują się wżery na konusach... (Apropos, nie wiecie gdzie można kupić nowe?). wyczyściłem, nasmarowałem i złożyłem - chodzą lekko ale czasami można usłyszeć delikatny szmer jak się zakręci kołem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szparek82 Napisano 22 Maja 2010 Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 Skoczyliśmy z chłopakami z forum obejrzeć stany wałów. Na liczniku 49,63 km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 22 Maja 2010 Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 plan nie wypalił z braku czasu jedyne 35km a taka pogoda była lepsze to niż nic:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.