kantele Napisano 10 Maja 2010 Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 wczoraj Mazovia Otwock. Ch..jnia z grzybnią bo przed połową trasy zgubiłam śrubki od bloku spd i resztę trasy dymałam bez przyczepności do lewego pedału. Mogłam mieć całkiem fajny wynik a wyszło 3,04 i nic nie wyszło bo nawet nie wyszłam z 10 sektora Pomijając powyższe spd się fajnie sprawdzają w terenie Dzisiaj idę umyć rowerek a potem do Plusa po swój naprawiony hamulec tylny i planuję założyć swoje piękne białe oponki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 10 Maja 2010 Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 dziś niestety tylko 16km i powrót autem do domu;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szparek82 Napisano 10 Maja 2010 Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Wyczyściłem napęd, założyłem nowe oponki i kupiłem bikeBoard. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oxalis Napisano 10 Maja 2010 Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Dzisiaj wykręciłem 31km, wczoraj całkiem niepotrzebnie czyściłem rower, bo po dzisiejszej małej burzy wygląda jak przed czyszczeniem, za to ja można powiedzieć, że zacząłem brać prysznic zanim dojechałem do domu, moje ciuchy przeszły fazę namaczanie jeszcze poza pralką , a z mniej fajnych rzeczy lewy pedał expedo odmówił współpracy z blokiem w bucie, dzięki czemu przypomniałem sobie jak się jeździ na platformach , coś mnie ostatnio peszek prześladuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 11 Maja 2010 Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 ale mnie wczoraj zlało... :D ale planu nie wykonałam bo a) nie było sensu myć roweru skoro ma lać przez cały tydzień hamulec nie przyszedł z Harfy c) rower był mokry więc nie chciało mi się brudzić przy zmianie opon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jelen Napisano 11 Maja 2010 Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Big Bike(damn ale to bydle duże:) ) i Bike action zakupione. zaraz na rowerku na uczelnie, a po uczelni troszke kilometrów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubek20 Napisano 11 Maja 2010 Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Wczoraj 56 km, a dzisiaj 58 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 11 Maja 2010 Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 dziś jakieś 20km z forumowiczami a w sumie 56km a kolejne 4,5km zmuszony byłem prowadzić rower z powodu kontuzji kolana;/ ps w pracy z nudów wyczyściłem furę i gdzieś nawet na foruma foto wrzuciłem a później upaskudziłem mendę w lekkim błotku;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 11 Maja 2010 Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 44km turystycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szparek82 Napisano 11 Maja 2010 Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 68 km oraz trip z forumowiczami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 11 Maja 2010 Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 wczoraj wracając z pracy trafiłem na blokadę drug.. Policjan powiedział mi o jakimś wyścigu kolarskim.. Okazało się, że całkiem przypadkiem trafiłem na 3 etam Giro d'Italia..z Amsterdamu do Middelburga.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zidentyfikowany Napisano 11 Maja 2010 Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 42km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 11 Maja 2010 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Niedawno założyłem szosowe gumy (szerokość 1,0) i dziś strzeliłem sobie samotny trening z zamiarem uzyskania dobrej średniej. Z wyniku jestem bardzo zadowolony - 67km, avg 30,55km/h A wieczorem udało się pośmigać z kumplem na quadach i wróciłem uświniony błotem po czubek głowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noir Napisano 12 Maja 2010 Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Na około z pracy 26km - wycieczka przez krakowskie błonia - powoli zaczyna robić się tam tłok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 12 Maja 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Zamówiona rama Accent Ranger dla rodziców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 12 Maja 2010 Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 tylko 33km i walka z ######... ustawieniem bloku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 12 Maja 2010 Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Założyłem nowe chwyty Boplighta . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash3M Napisano 12 Maja 2010 Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Mocno terenowa i pofałdowana dwusetka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 12 Maja 2010 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Lało dziś strasznie i z pracy wróciłem cały mokry, rowerem. Na wieczór zebrało mi się żeby pojeździć, mimo że nadal było mokro i kałużyście Łudziłem się, że szosowe opony nie będą za bardzo chlapać i się przeliczyłem, wróciłem cały brudny i mokry. Prawie nic nie widziałem przez zachlapane okulary, ale za to nie musiałem tak często sięgać po bidon bo miałem bezpośredni wtrysk z przedniego koła Przeleciałem prawie 2 okrążenia po obwodnicy i wyszło 33km ze średnią 32,73km/h. Drugi dzień takiej szaleńczej jazdy i nogi bolą okropnie. A nie jutro też pada! Będę się regenerował (znaczy się lenił) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 12 Maja 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Flash widzę, ze ostro ciśniesz w tym roku To pod osiem setek zaprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash3M Napisano 12 Maja 2010 Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Czy ja wiem, czy ostro? Po prostu sobie jeżdżę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 13 Maja 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Wczoraj wieczorem byłem w sklepie i kupiłem bB i MR. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 13 Maja 2010 Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 16km po lesie z kolegą który ma rowerek bardziej do streetu, tempo szybkie nie było ale samemu sie przynajmniej nie jechało, srednie V= 11,8km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 13 Maja 2010 Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 59km i nuda w lesie:icon_mrgreen: http://www.forumrowerowe.org/topic/10176-wycieczki-wroclaw-zglos-sie/page__view__findpost__p__712490 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 13 Maja 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Rama już została do mnie wysłana... Składanie pewnie dopiero w przyszłym tygodniu, bo wątpię by nasza poczta zebrała się w dwa dni aby dostarczyć mi ramę na weekend. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.