andi333 Napisano 2 Maja 2010 Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Dziś 107 km w tym 90km po Jurze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micha09 Napisano 2 Maja 2010 Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Z powodu koszmarnej pogody, brak jazdy. Za to mialem czas na zmianę gripów i regulacje przerzutek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
argusiol Napisano 2 Maja 2010 Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 27 km uciekając przed nadchodzącym deszczem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ssszakalll Napisano 2 Maja 2010 Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Nareszcie, dziękuję pogodzie że zmusiła mnie do pozostania w domu co skutkowało naprawą hamulca. Uff cały czas mówiłem potem i potem a tu czasem pogoda sprzyja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sznycel Napisano 2 Maja 2010 Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Jeżdze u siebie w terenie dwa kola przebite w dwa dni wczoraj tylnie dzisiaj przednie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 3 Maja 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Wczoraj 41 km ze znajomym. Tempo było słabe do 18 km, a potem wziąłem się za nadrabianie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ssszakalll Napisano 3 Maja 2010 Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Dziś nic... XX Bieg Konstytucji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 3 Maja 2010 Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Dzisiaj 41,37 km . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 3 Maja 2010 Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 odprowadziłem Kobietę na dworzec i wyszło 19km pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 3 Maja 2010 Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Dziś odpiaszczyłem rower,tak ładnie to dawno nie wyglądał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikołaj Napisano 4 Maja 2010 Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 W sobotę 1.05.2010 byłem w Przemyślu na Cyklokarpatach. Było super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 4 Maja 2010 Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 wczoraj 70 km z haczykiem, rundka z Ursynowa przez most Siekierkowski w stronę Otwocka i powrót mostem kolejowym w Glinkach (!) przez Konstancin deszcz złapał nas jakieś 20 min od domu (uff). przy okazji awaria SPD - odpadła mi głupia blaszka podtrzymująca śrubę regulacyjną, mam nadzieję że uda mi się dokupić to cholerstwo w sklepie btw. dostałam wcześniejszy prezent na urodziny od chłopaka... te białe Rocket Rony do których się śliniłam jakiś czas temu :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash3M Napisano 4 Maja 2010 Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Wyczyściłem 2 rowery i opisałem niedzielną wycieczkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 4 Maja 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Kupiłem Brunox'a Deo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 4 Maja 2010 Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Wymieniłem kołki w butach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 4 Maja 2010 Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 40km lekkim dostojnym tempem;] chyba cały wrocław mnie dziś wyprzedził pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szparek82 Napisano 4 Maja 2010 Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Wyczyściłem napęd i przejechałem aż 20 km'ów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noir Napisano 5 Maja 2010 Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Wyczyściłem 2 rowery i opisałem niedzielną wycieczkę Fajna wycieczka Rzeczywiście dzień wykorzstany do cna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szparek82 Napisano 5 Maja 2010 Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Dzisiaj 62 km, z czego około 40 w terenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 5 Maja 2010 Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 bikeBoard kupiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 7 Maja 2010 Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 21km w naprawdę trudnych warunkach, niestety przez te opady las zamienił się w jedno bagno, plecy po tej jeździe nie pozwalają o sobie zapomnieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 7 Maja 2010 Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 założyłem nowe kółeczka mavic CR zysk na kolach jakieś 820g:) muszę jeszcze oponę z tyłu zmienić bo tioga dh factory 2.3 waży 690g ale to dopiero jak zacznę spowalniać ekipę forumową pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 7 Maja 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Wczoraj kupiłem dwie dętki Maxxis Ultralight. Dzisiaj 31 km dobrym tempem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kafkaZmlekiem Napisano 7 Maja 2010 Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 a ja o jeden więcej tylko 32 jakoś mi się kiepskawo dziś jeździło i bluzy nie zabrałam, w związku z czym trochę mnie przewiało;) jak ktoś widział pomykającą po łodzi rowerzystkę w krótkim rękawku to byłam ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gracek Napisano 7 Maja 2010 Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Kupiłem rower i kask Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.