mikołaj Napisano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 Wczoraj zamiast obiadu 64km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kafkaZmlekiem Napisano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 42km, a spociłam się jak ruda mysz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 Dzisiaj Katowicka Masa Krytyczna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ssszakalll Napisano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 Warszawska Masa Krytyczna - frekwencja gitowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 30 Kwietnia 2010 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 Spakowałem swój mały aparacik, siadłem na swój mały rowerek i pojechałem bawić się w turystę Lekko miało być z założenia bo jutro chcę wystartować w zawodach XC Family Cup. W sumie było lekko i łagodnie. Ale tak się przyjemnie jechało nową, malowniczą trasą, że mnie poniosło i przed godziną 19 stwierdziłem, że jestem baaardzo daleko od domu, w zupełnie obcym miejscu i nie wiem którędy wracać żeby było w miarę sprawnie. Szczęśliwie zabrałem ze sobą GPS'a, który mnie wspomógł. Gdyby nie to, to pewnie jeszcze bym jechał A tak po godzinie 20 byłem w domu. Dokładnie 50km w terenie i 17 asfaltem bo trzeba było jakoś wrócić. A plan był na znacznie mniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 dziś skromne 35km bo trzeba było zrobić zaqpy i założyłem do roweru kobiety mavica crossride'a pod v'ki a sobie zamówiłem kpl CR'ek pod disc:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAFI1784 Napisano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 powkur.. się na nie wyregulowane przerzutki :/ lubię jak wszystko jest idealnie..:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eastern Napisano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 Katowicka Masa Krytyczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
argusiol Napisano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 Wrocławska Masa Krytyczna, a wcześniej 39 km po lasach starorzecza Odry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash3M Napisano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 318 km zakończone defektem :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 1 Maja 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 Ładny trip Ja właśnie zmieniłem opony w swoim biku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubek20 Napisano 1 Maja 2010 Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 Taka fajna pogoda na dworze wczoraj była...a ja nigdzie nie jechałem z powodu wybitego kciuka, którym nie mogę zmienić biegu (szkoda, że nie mam triggerów) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaweksie Napisano 1 Maja 2010 Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 wymieniałem opony w rowerach i przygotowałem rower mojhej łajff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 1 Maja 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 Wczoraj 60 km z picasso11. W ciągu tej wycieczki złapaliśmy dwa kapcie, każdy po jednym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borowka Napisano 1 Maja 2010 Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 35 km oraz czyszczenie i smarowanie roweru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 1 Maja 2010 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 Dziś 54km. W tym start w zawodach XC Family Cup Piła. Mimo że bardzo lubię ostrą, techniczną jazdę w terenie to tym razem wręcz bałem się trasy, która górkami bardziej przypominała tor dualowy. Po takich nachyleniach chyba nigdy nie jeździłem. W jednym momencie, podczas niekontrolowanego lotu całe życie przemknęło mi przed oczami Zdobyłem 4 miejsce w swojej kategorii i dyplom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 1 Maja 2010 Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 35km z Kobietą pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 1 Maja 2010 Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 Dzisiaj 41,37 km . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CORKY Napisano 1 Maja 2010 Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 Niestety grypa żołądkowa mnie wczoraj dopadła, po wczorajszym całodniowym leżeniu dziś wyskoczyłem rekreacyjnie 14km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 2 Maja 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Wczoraj na rozluźnienie 22 km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NitroS Napisano 2 Maja 2010 Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Niestety tylko 5km . Napęd odmawia posłuszeństwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CORKY Napisano 2 Maja 2010 Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Problemy chorobowe powoli ustępują. Dziś znów nie udało mi się usiedzieć w domu. Rekreacyjnie 58km (Av 19.6km/h) Czuje że wracam do żywych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 2 Maja 2010 Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Dzisiaj 35,6 km . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 2 Maja 2010 Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 dziś znów 32km z Kobietą;]lepsze to niż nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hcel Napisano 2 Maja 2010 Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 17,5km w pięknym terenie rezerwatu "Olszanka" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.