NitroS Napisano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 No to złamana przerzutka tył , Wręcz pięknaaaaa krzywa korba i oczywiscie piękna pokrzywiona przerzutka z przodu i jeszcze ośka z tyłu się krzywi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ssszakalll Napisano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Przejechałem całą warszawę w poszukiwaniu siodełka Accent Derry no i nie znalazłem zdenerwowałem się i podjechałem do pierwszego lepszego supermarketu i kupiłem jakieś żelowe takie za 20 zł siodełko bo z tym dotychczasowym to już nie miałem sił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAFI1784 Napisano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 No to złamana przerzutka tył , Wręcz pięknaaaaa krzywa korba i oczywiscie piękna pokrzywiona przerzutka z przodu i jeszcze ośka z tyłu się krzywi Cos ty młotem waliłeś w rower? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Znowu rowerkiem do szkoły, łańcuch dziś spadł - nie lubię tego, pokonane pierwsze +100km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NitroS Napisano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 No wiesz jak sie szybko jedzie i potem glebe zalicza taką nice znaczy rower "hamuje" na głazach a ja fruwam niczym ptak do wody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szparek82 Napisano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Pogrzebałem przy napędzie i zakupiłem spinki do łańcuchów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SilverXC Napisano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Rebuild Fox'a rp23 w żony biku (wymiana uszczelek) bo zdarzył mu się "stuck down". 40 min roboty i zaoszczędzone ~150zł na serwisie u dystrybutora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juhu Napisano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Wczoraj 30 km nad jezioro, dzisiaj smarowanie i 70 km z czego 20 km w deszczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 22km w szalonym tempie z dwoma forumowiczami pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szparek82 Napisano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 42 km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oxalis Napisano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Raptem 20 km, w deszczu i pod wiatr, najlepszy jest wiatr w twarz jak się przejeżdża przez most, można się świetnie dotlenić na takiej otwartej przestrzeni. Taka fajna pogoda w Warszawie, że więcej się nie chciało kręcić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borowka Napisano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 wczoraj 17 km przedwczoraj Skandia w Chodzieży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thrawn Napisano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 46 km wmordewindu, około połowa z kolegami. Tempo było turystyczne, aż mnie jakiś kleszcz dopadł. Wniosek - jeździć szybko, nie zdążą się paskudztwa przyczepić. Oprócz tego małe zakupy i będę testował dętki butylowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 27 Kwietnia 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 W sobotę wykręciłem 115 km, co jest moim rekordowym dystansem dziennym. Większą część dystansu pokonałem z dwoma forumowiczami: picasso11 i browm. Wielkie dzięki dla nich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 rozebrałem jeszcze swojego xc600 z znalazłem przyczynę porysowanych goleni;/ myślałem że wpadło coś pod uszczelkę a to sprężynki spomiędzy uszczelek czy jak to się tam zwie i reszta maneli z rozbiórki oraz zupa olejowa:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adii22 Napisano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Kupiłem nowe pedały Shimano M520 ;D I butki do tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 43km z czego część z kolegą Thraw'nem a wieczorem jadę na nocne testy pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 28 Kwietnia 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Dziś to małe przymyślenia na temat kupna przyszłych rowerowych ciekawostek, krótka trasa i zlokalizowanie wycieku oleju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borowka Napisano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 24 km - kolejna rozkmina Skandii w Sopocie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 43km z czego część z kolegą Thraw'nem a wieczorem jadę na nocne testy pozdrower dokręciłem do 63km późne pozdrower i dowiedziałem się mnóstwo o lampkach i latarkach od ludzi z pasją inną niż rowerowa:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borowka Napisano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 40 km po TPK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 37km z czego jakieś 8km z moja kobietą z dworca do domu na więcej brakło mocy po 4,5h w pociągu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rockerroller Napisano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 kompleksowy przegląd roweru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
argusiol Napisano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 42 km, z czego większość na ustawce z kolegami z forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szparek82 Napisano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 72 km, część z chłopakami z forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.