Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 10

Odi

Rekomendowane odpowiedzi

Wyczyściłem rower i przejechałem się pierwszy ( :/ ) raz w tym sezonie. Skromne ~10km, ale wolę nie ryzykować - poprzedni sezon zakończyłem kontuzją kolana (wrzesień, 2 tygodnie rehabilitacji) a w lutym złamałem rękę. Dobra wiadomość (chyba) jest taka, że nie boli mnie kolano jak wcześniej, tylko ścięgna wokoło. Ale powinienem to rozjeździć.

evo07 jestem z Mielca i mnie zaciekawiły te twoje fotki, do Dębicy nie mam daleko, rowerkiem albo rowerek w auto i z chęcią bym się do tych lasów przejechał, możesz podać koło jakich/jakiej miejscowości się on (ten las) znajduje? Albo będąc w Debicy w którym kierunku jechac?

Z góry wielkie dzięki :D

evo07 jestem z Mielca i mnie zaciekawiły te twoje fotki, do Dębicy nie mam daleko, rowerkiem albo rowerek w auto i z chęcią bym się do tych lasów przejechał, możesz podać koło jakich/jakiej miejscowości się on (ten las) znajduje? Albo będąc w Debicy w którym kierunku jechac?

Z góry wielkie dzięki :)

nie wiem czy to coś pomoże częściowy ślad gps

Wczoraj kurde mozolne prostowanie kola na deser urwalem spinke lańcucha, musialem zalozyc stara a naciągnieta juz okrutnie byla.

Dzis pieknie pojezdzilem zplapalem nowego V-max 79.4km/h, kilkanascie km dalej chycilem glebe na serpentynach na zwirku i musialem zmienic skrócic trase. 40 km zakrwawiony i rozbity wracalem do domciu.

Dzisiejsza traska 112km

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...