LoveBeer Napisano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 82 km, 3:16h, 24,95 avs, kolo 1000m podjazdow w pionie (z nt bukowina przez lesnice, glodowka, cyrhla, zakopane, koscielisko-salamandara->butorowy, gubalowka, maruszyna, nt) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 dziś podjazdy w dębickich lasach:)i zaliczony zjazd z prędkością 48km/h przez jakieś blisko 12min bez dokręcania pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thrawn Napisano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 Większej foty nie miałeś? Tydzień mi się ładowała. Widoczki lux, ja własnie z lasu wrócił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ssszakalll Napisano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 A ja dziś tylko pooglądać zawody AZS MTB CUP na warszawskim Bemowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rockerroller Napisano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 dzisiaj 39km w terenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oxalis Napisano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 A ja dziś tylko 42 km po piaskach w MPK. Mam pytanie jak sobie radzicie z piachem, który potrafi wyhamować rowerzystę z 25km/h do zera na 5 metrach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 Katowice - Pszczyna - Katowice 81,76 km . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rzadzu Napisano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 Wyczyściłem rower i przejechałem się pierwszy ( :/ ) raz w tym sezonie. Skromne ~10km, ale wolę nie ryzykować - poprzedni sezon zakończyłem kontuzją kolana (wrzesień, 2 tygodnie rehabilitacji) a w lutym złamałem rękę. Dobra wiadomość (chyba) jest taka, że nie boli mnie kolano jak wcześniej, tylko ścięgna wokoło. Ale powinienem to rozjeździć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borowka Napisano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 Dziś czyszczenie roweru i przygotowania do jutrzejszego maratonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zidentyfikowany Napisano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 wczoraj 23km dzisiaj 30km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szparek82 Napisano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 Dzisiaj full service bike'a, jutro śmiganko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CORKY Napisano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 Dzisiaj 50km w mieszanym terenie. Jutro Rodzinny Rajd Rowerowy w Bielsku-B 35km więc może kolejne 50km się uzbiera. Do zobaczenia na trasie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tor23 Napisano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 Ja dzisiaj 70 km wokół Torunia. Piękne tereny na poligonie, który ciągnie się od Torunia do Aleksandrowa Kuj. Tu zdjęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 evo07 jestem z Mielca i mnie zaciekawiły te twoje fotki, do Dębicy nie mam daleko, rowerkiem albo rowerek w auto i z chęcią bym się do tych lasów przejechał, możesz podać koło jakich/jakiej miejscowości się on (ten las) znajduje? Albo będąc w Debicy w którym kierunku jechac? Z góry wielkie dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Wczoraj regulacja przedniej przerzutki. Dzisiaj 55 km w poszukiwaniu dobrego przelotu z Ochoty do Anina i dalej do MPK, w tym jazda resztkami niebieskiego szlaku za Trasą Siekierkowską. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 evo07 jestem z Mielca i mnie zaciekawiły te twoje fotki, do Dębicy nie mam daleko, rowerkiem albo rowerek w auto i z chęcią bym się do tych lasów przejechał, możesz podać koło jakich/jakiej miejscowości się on (ten las) znajduje? Albo będąc w Debicy w którym kierunku jechac? Z góry wielkie dzięki nie wiem czy to coś pomoże częściowy ślad gps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szparek82 Napisano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 59 km większość z kolegą thrawn'em. Zerwałem spinkę a następnie łańcuch. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 156,29 km wtym 127 z kolegą Pawelll. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ssszakalll Napisano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Ogólnie w ten weekend przejechałem 233km. Dziś pogoda była ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 25km doszło, w tym sezonie dopiero 92km - ale nie dla kilometrów się jeździ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Dzisiaj 54,87 km . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soliner Napisano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Wczoraj kurde mozolne prostowanie kola na deser urwalem spinke lańcucha, musialem zalozyc stara a naciągnieta juz okrutnie byla. Dzis pieknie pojezdzilem zplapalem nowego V-max 79.4km/h, kilkanascie km dalej chycilem glebe na serpentynach na zwirku i musialem zmienic skrócic trase. 40 km zakrwawiony i rozbity wracalem do domciu. Dzisiejsza traska 112km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 26 Kwietnia 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 30km rekreacyjnie, szpital, szycie, 14 dni bez roweru - koszmar. Złośliwa gałąź wbiła się w łydkę, rowerowo jak cholera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 dziś 40km z Kobietą po Krakowie, zaliczony podjazd od str zoo pod Kopiec Piłsudskiego, trochę błąkania po lasku wolskim (jak ja wam krakowianie zazdoszczę tego dobytku;))ślad gps spakowałem rower do auta i powrót do wro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LoveBeer Napisano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 piec razy moj ulubiony podjazd na kolcek a potem 'zuraw' do lasu zeby zobaczyc ile blota. blota nie bylo wiec dolozylem turbacz. w sumie jakies 1300m podjazdow w pionie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.