Fifi Napisano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 25km nocą po lesie. Fajne uczucie być tak samemu w lesie, do tego te niebo pełne gwiazd. Jednak co jak co, ale zimno się zrobiło, u mnie było jakieś 2-3*C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borowka Napisano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 26km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 8 Kwietnia 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Byłem na Szkolnym Rajdzie Rowerowym w sumie wyszły 33 km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 wczoraj wizyta w Plusie, wymienili kasetę (uff nareszcie przestał mi nowy łańcuch skakać), podłubali przy hamulcu tylnym (nie wiadomo co mu jest, po przelaniu płynu hamulcowego dzisiaj rano objaw taki jak był każdego ranka przez minione 2 tygodnie, tzn. flakowata klamka, która przestaje być flakowata po południu). a dzisiaj wybieram się do biura Mazovii odebrać pakiet startowy na Otwock Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NitroS Napisano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Dzisiaj upragnione części tj. sztyca, obejm podsiodłowy . I wszystko założone tylko teraz musze skołować spinkę i linka przerz :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szparek82 Napisano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 30 km na spokojnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 dziś 46km z czego 20km z Kobietą:)tempo luźne i spokojne jak na mnie:]licznik z lidla póki co działa:D pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
insideee Napisano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 50km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eastern Napisano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 WPKiW - trochę asfaltu, więcej terenu - 30.5km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Dzisiaj miałem wypadek... ogólnie to szkoda gadać, nie będę opowiadał. Przestraszyła mnie głównie kultura polskich kierowców. "Blacha ważniejsza niż zdrowie". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 ^ A mnie dziwi, że Ciebie to przestraszyło. Jak się w Polsce pracuje 20lat na używanego Passka z Niemiec to co się dziwisz ? Wypadek to na rowerze, czy samochodem ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Ja na rowerze, koleś w Passacie (ale miałeś wyczucie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekkrakow Napisano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Wczoraj spadła mi opona z obręczy Nie żadne UST, ot zwykła opona plus zwykła dętka, dobrze że na postoju. Słysze jakieś trzaski i nagle piiiizd, i dętka wyszła bokiem i opona mniej więcej na 1/3 obwodu zeszła z obręczy, no komicznie to wyglądało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 na Dzień Dobry to się przywitam po prawie rocznej nie obecności.. a dziś odżyłem rowerowo.. Odebrałem nową maszynę ze sklepu. Musze jeszcze parę dni poczekać na resztę gratów ( koła, kask, ubranka, buty, pulsometr, licznik, smary, akcesoria do mycia ) i będę mógł wybrać się na pierwsze wycieczki. Jak na razie sprzęt wisi nad moją głową. pozdrawiam omen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAFI1784 Napisano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 A cóż zakupiłeś bo się nie pochwaliłeś no i witamy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
insideee Napisano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 55km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 30km z wiatrem w mordę pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 33 KM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eastern Napisano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 36.674km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Magazyn rowerowy i bikeBoard kupiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 A cóż zakupiłeś bo się nie pochwaliłeś no i witamy:) a kupiłem szosę a dokładnie Pinarello FP2 na osprzęcie 105/Ultegra. Koła jednak nie przyjdą z PL, przed dwoma godzinami wróciłem do domu z Mavicami Ksyrium Sl 2009 troszkę taniej jak w PL. Ale mimo wszystko muszę czekać na resztę gratów, więc pierwsze testy w następny weekend dopiero.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 póki co 17km teraz pertraktuję z kobietą co by ją do jazdy namówić:)pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 10 Kwietnia 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Ubrałem się na rower po czym gdy stałem w drzwiach zaczęło lać i musiałem zrezygnować z dzisiejszej jazdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubek20 Napisano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 To masz szczęście...jak zajechałem do lasu to wtedy u mnie zaczęło lać i pełno błota było, dlatego dzisiaj tylko 12 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szparek82 Napisano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Przejrzałem katalog rowerowy i kupiłem BikeBoard. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.