andi333 Napisano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Dokręciłem do 103 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YankeZ Napisano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 36,6 km i kupiłem nowe rękawiczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekkrakow Napisano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Po zapracowanych ostatnich dniach dziś w końcu trochę więcej czasu i poszły pierwsze poważniejsze góry, lajtowo, ale zawsze coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 zamówiłem mavic'a crossride'a - cena bardzo atrakcyjna;]zysk względem starego tylnego koła jakieś 1570g tylne miałem mega-hiper ciężkiego klocka na obręczy DP20 ważyło coś 2530g:)pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Dzisiaj wykręciłem 41,43 km . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 4 Kwietnia 2010 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 30km z bratem, w tym ponad połowa naprawdę ostrym tempem bo nagle zrobiło się czarno i trzeba było uciekać przed deszczem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juhu Napisano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Też zdążyłem wrócić do chaty zanim się rozpadało. Dzisiaj 42km i smarowanie łańcucha, wczoraj 25km i smarowanie widelca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash3M Napisano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Miałem sen, że jeżdżę po Alpach i na zjeździe przekraczam 90 km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YankeZ Napisano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 29km i drobna regulacja maszynki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 5 Kwietnia 2010 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Strasznie się dziś ujeździłem. Zrobiliśmy 48km, z czego połowę w bardzo ciężkim terenie, często pchając rower. Ale było przyjemnie i malowniczo. Błotnik tylny się poluzował i co chwilę przekręcał co mnie wkurzało. Po powrocie stwierdziłem, że czas przejść na letni setup, błotniki zdjąłem i wykąpałem. No i uporałem się z bębenkiem w Novatecu, już nie strzela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 6 Kwietnia 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Zrobiłem serwis Judy XC. Może jeszcze jakaś jazda dzisiaj będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szparek82 Napisano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Dzisiaj 41 km, paręnaście klocków po wałach i lesie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eastern Napisano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Wiosenny Serwisik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YankeZ Napisano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 cały dzień poważnie zastanawiałem się nad wyborem opon w moim rowerze a w międzyczasie, zacząłem wskrzeszanie mojego starego roweru od znalezienia brakujących części i złożenie jednej piasty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
insideee Napisano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Wyregulowane obie przerzutki, wszystko wyczyszczone. I pare km.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 5h treningu. 100% zadowolenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati199 Napisano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Drugi raz zerwany łańcuch xtr w tym tygodniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 dziś regulacja v-ek w maszynie kobiety i 14km wleczenia dupy z moją lepszą Połową pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juhu Napisano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Dzisiaj miałem wolny dzień i pojechałem rowerem nad jezioro poopalać się na plaży. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zidentyfikowany Napisano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 30km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eastern Napisano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Odebrałem Meridkę z nowym napędem z seriwsu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAMIAN24 Napisano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 z 15-18km steetu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szparek82 Napisano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 46 km, z czego 31 w terenie dodatkowo wyczyściłem łańcuch. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borowka Napisano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 mati199 współczuję ci... dziś ledwo 15km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash3M Napisano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 ostrzakiem po okolicy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.