Eastern Napisano 29 Marca 2010 Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 34.5 km po WPKiW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash3M Napisano 29 Marca 2010 Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 103 km po Kaszubach w poszukiwaniu zimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 29 Marca 2010 Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 dziś 22km opór po lesie .......poszukiwania dobrych miejscówek na fotki mazovia Otwock za 2 tygodnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NitroS Napisano 30 Marca 2010 Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Hmm.... Dzisiaj? Dzisiaj zakupy w necie i oczekiwanie na nie, bo bez nich to rower ani rusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 30 Marca 2010 Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 hmm co dziś robiłem?? śmigałem jak zwykle, trochę km z kolegami Zolo2 i M45, zgubiłem szprychę z przodu i w sumie wyszło dziś 75km:)pozdrower aaa i pękło mi ponad 2kkm od stycznia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 31 Marca 2010 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Deszcz się leje więc nici z jazdy. Kupiłem sobie koszyk na bidon Meridy. Na Allegro kłamią, że waży 33g, bo jest 36,4g, ze śrubami 40,5g. Śrubki które były do niego dołączone (4,1g) są połowę lżejsze od tych, które były w ramie fabrycznie (8g). I tak z 60g zrobiło się 40,5g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YankeZ Napisano 31 Marca 2010 Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Ukręciłem skromne 9km (ale w mokrych warunkach) a potem umyłem mój rowerek. Trochę padało, a jeździć się mimo wszystko chciało, co poradzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 31 Marca 2010 Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 dziś szałowe 16km i zarejestrowałem rower na bazarowerów.pl:)pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thrawn Napisano 31 Marca 2010 Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 20 minut na rowerze i kolejne 20 jego suszenia . Do kitu taka pogoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eastern Napisano 31 Marca 2010 Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 52.27km w deszczowej aurze - pod koniec przebita opona . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szparek82 Napisano 31 Marca 2010 Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Tylko 10 km w deszczu oraz zakup spinki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 Wytrzymasz do czasu wyjazdu? Nie wiem czy dałbym rade do wyjazdu wytrzymałam, na swoje nieszczęście, bo wracaliśmy codzień z deski tak zmęczeni, że nie chciało się już czytać. ergo, zarówno BB jak i MR pozostają nieprzeczytane. a teraz nie mam czasu czytać, bo jeżdżę rowerem. i autem (po świeżo zrobionym prawku, pochwalę się, zdane za drugim podejściem) i tak jeżdżę i jeżdżę... a nowy łańcuch mi tak przeskakuje, że chyba mnie szlag trafi.. nienawidzę zmian łańcucha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borowka Napisano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 21 km z klubem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 1 Kwietnia 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 Dzisiaj 50 km z forumowiczami Mruwa i picasso11. Średnia była dosyć dobra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szparek82 Napisano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 Dzisiaj marne 15 km. Czas na więcej nie pozwolił, a pogoda ładna. Zmieniłem łańcuch na drugi i ściągnięty umyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eastern Napisano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 Wyczyściłem maszynkę na błysk ! Teraz czeka aż do wtorku/środy na wiosenny przegląd . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubek20 Napisano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Wczoraj założyłem nowy łańcuch, kasetę i tylną przerzutkę Shimano SLX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 2 Kwietnia 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Kupiłem w Decathlonie Waterbag Rockrider 5 C1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 2 Kwietnia 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Ja dziś poskładałem wstępnie maszynę po gruntowniejszym przeglądzie. Jeszcze tylko regulacja, detale i w trase Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borowka Napisano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 przedwczoraj 21, wczoraj 34, dziś 43 nie ma to jak stopniowy trening mała przeróbka kierownicy, czyszczenie i smarowanie roweru Pracowite święta!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Dziś do obiadku 76km a po obiadku się zobaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grindz0ne Napisano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 40 dyszki w lesie przed obiadkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 3 Kwietnia 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Dzisiaj 13 km spacerowym tempem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaweksie Napisano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 umówiłem się na rower, ale nie poszedłem, lało, n ie padało tylko lało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 dziś pełen spontan- jakieś 45km po wałach i mokradłach w stronę Jelcza Laskowic a tu ślad z gps'a http://sportstracker.nokia.com/nts/workoutdetail/index.do?id=2271901 http://sportstracker.nokia.com/nts/workoutdetail/index.do?id=2271909 później z odludzi udałem się w miasto, łącznie dzień dzisiejszy zamykam z przebiegiem 75km:) pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.