Mod Team Odi Napisano 26 Lutego 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Zaczynamy od nowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thrawn Napisano 26 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Dziś wreszcie na rower. Byłem z kolegą evo07 na małych zakupach rowerowych. Dętki maxxisa i pierścienie zaciskowe potrzebne do skrócenia przewodów hydraulicznych. Z tym zabawa jutro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hheniek1987 Napisano 26 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Rowerkiem do pracy, a w pracy skręcanie Kellysów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polon Napisano 26 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Odpicowałem rower na wyjazd, zamierzam jutro gdzieś jechać. Wypróbuje nową kurtkę (Bergson SoftShell). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qb4hkm Napisano 26 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Ja "odmaczam" pedały od korb, bo się zapiekły, a chcę w końcu wymienić platformy na SPD... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephistofeles Napisano 26 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Oddałem koło do zaplecenia, wyczyściłem kasetę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrulek84 Napisano 26 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 A ja beczę, bo CYKLOTUR sprzedał mi Rebe wadliwą!!! Floodgate był nie do ruszenia. I będę pisał o tym cały czas! Jutro ma byc pogoda, a ja nie jeżdżę, bo nowo zakupiony amor w Cykloturze musieli wysłać do Harfy. Drugi tydzień to trwa. Nie kupujcie u nich ! Już drugi raz się przejechałem (( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vantage Napisano 26 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Witam, dziś myłem cieplutką wodą z płynem do naczyń mego sprzęta do zimowych treningów Jaki czyściutki teraz do jutra...jak znów wyjadę Pod wieczór cieszyłem się jak dziecko, gdy podziwiałem sprzęta 2010 AD którego, póki co trzymam obok łóżka w częściach. Cały rower, jeszcze nie jest złożony. Piękny to widok Panie i Panowie Każdy detal! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zidentyfikowany Napisano 26 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Ja dzisiaj na i z praktyk, czyli 12km i potem czyszczenie napędu bo strasznie wyglądał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soliner Napisano 27 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Ja wreszcie umyłem bicykl, tyle czasu minęło... I kupiłem hmm tak z pół roweru, wymiana czesci jak bedzie stabilna pogoda do jazdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash3M Napisano 27 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Po północy zająłem się nowym wyglądem swojej strony na BikeStats Teraz czekam aż mi buty wyschną... i znowu na rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grindz0ne Napisano 27 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 20km jakoś na nowym rowerze po asfalcie i trochę polami ale niezłe błotko już jest a w rowach wody po pas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desperados Napisano 27 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Pogoda super, słoneczko świeci, już od 3 dni kiedy tylko moge rower rower rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 27 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Extra pogoda to 41km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szparek82 Napisano 27 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 44km po błotku Pogoda super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 27 Lutego 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Przeglądałem oferty z allegro, potem jazda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thrawn Napisano 27 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Około 35km po mieście. Później skracanie przewodów w hydraulikach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polon Napisano 27 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Dzisiaj tylko 10km, ale było super. Trochę mi nie pasi, że muszę sam jeździć. Teraz dochodzę do wniosku, że muszę zainwestować w spinkę+skuwać i benzynę ekstrakcyjną+jakąś butelkę ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek93 Napisano 27 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Dzisiaj 15 km i serwis sterów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 27 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 witam, dziś 60km i czyszczenie suportu na tyle ile to możliwe bo w korbie deore nie bardzo jest sie do czego dostać po odkręceniu misek suportu pozdrower:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 28 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Dziś 58 km i bik znowu brudny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 28 Lutego 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Pierwszy wiosenny wyjazd. Po orce na śniegu teraz normalnie przedszkole. Ale jest super ,jeszcze chwila i będzie zielono. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 28 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 76km oj było ostro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 28 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Dzisiaj 27,10 km . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thrawn Napisano 28 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Właśnie wróciliśmy z Fraszki z evo07. Było lux, błota nie brakowało, mocy niestety tak. Lux impreza. Pozdro dla uczestników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.