Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czasami odchudzając sprzęt zapominamy o jakości ultralekkich komponentów. Ma ktoś do czynienia z częściami firmy Token? Dobre to, czy nie?

Czasami zakladajac temat zapominamy o regulaminie, pkt 2b. 1415chris

Napisano

ja mam top capa 5 gram wraz z sruba jest swietny aczkolwiek sruba jest dość miękka ale trzymie sie :whistling:

oraz posiadam sruby do korby tokena maja na razie 100 km i trzymią sie zobaczymy jak na dłuższa mete się sprawdzą

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
  • Mod Team
Napisano

Dziś na maratonie zaginęła w akcji jedna śruba mocująca blat w korbie. Przypuszczam, że w ferworze walki, podczas zmiany biegu pod obciążeniem łańcuch ściął komin.

• 2 tygodnie później...
Napisano

wkład token, oś isis, 107 mm, dwa łożyska.

po kilkunastu jazdach jedno łożysko straciło płynność obrotu, to od strony napędu. wg mnie nie powinno dziać się tak po ok 500 km asfaltowo-ternowych.

obecnie kupiłem wkład tokena do systemu ht2, potrzebowałem na szybko jakiegoś, ten był tani, 85 zł. zostanie założony w czerwcu, ciekawe ile jest wart.

Napisano

podkładki karbon token - tu nie ma żadnych obaw, jak każde inne, są ok

siodełko token - dość wygodne, nie narzekam, tanie w miarę było (w porównaniu do SLR) i mi służy :)

M

• 1 rok później...
Napisano

Właśnie kupiłem sztycę i wrzuciłem na wagę która pokazała 284g zamiast 250g - kłamczuszki! (waga z dokładnością do 1g)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...