piotrulek84 Napisano 26 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Czasami odchudzając sprzęt zapominamy o jakości ultralekkich komponentów. Ma ktoś do czynienia z częściami firmy Token? Dobre to, czy nie? Czasami zakladajac temat zapominamy o regulaminie, pkt 2b. 1415chris Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalek940 Napisano 26 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 ja mam top capa 5 gram wraz z sruba jest swietny aczkolwiek sruba jest dość miękka ale trzymie sie oraz posiadam sruby do korby tokena maja na razie 100 km i trzymią sie zobaczymy jak na dłuższa mete się sprawdzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lostek Napisano 26 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 A ja mam podkładki dystansowe Tokena:P Nie mam z nimi problemów ale czy może być coś nie tak z podkładkami:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProKreator Napisano 26 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Ja używam śrub do korb, gripów, podkładek i nakrętki do kasety. Kupione hurtem wszystko OK nic się nie dzieje, dobrze wykonane. Polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aranau Napisano 5 Marca 2010 Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Ja mam siodełko Tokena, przejechałem już na nim parę setek kilometrów i nic się nie dzieje na razie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corratec Napisano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Token jak najbardziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 25 Kwietnia 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Dziś na maratonie zaginęła w akcji jedna śruba mocująca blat w korbie. Przypuszczam, że w ferworze walki, podczas zmiany biegu pod obciążeniem łańcuch ściął komin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Miałem śruby Token w korbie. Mam podkładke i śrube do haka. Wszystko jest O.K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fw66 Napisano 10 Maja 2010 Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Sztyca Token TK913A nie sprawia problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 16 Maja 2010 Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 wkład token, oś isis, 107 mm, dwa łożyska. po kilkunastu jazdach jedno łożysko straciło płynność obrotu, to od strony napędu. wg mnie nie powinno dziać się tak po ok 500 km asfaltowo-ternowych. obecnie kupiłem wkład tokena do systemu ht2, potrzebowałem na szybko jakiegoś, ten był tani, 85 zł. zostanie założony w czerwcu, ciekawe ile jest wart. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xoar Napisano 23 Maja 2010 Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 podkładki karbon token - tu nie ma żadnych obaw, jak każde inne, są ok siodełko token - dość wygodne, nie narzekam, tanie w miarę było (w porównaniu do SLR) i mi służy M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
supersam Napisano 2 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Posiadam widelec token tk928 disc,jest super. Masa niesamowita poniżej 500 gram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Basiq Napisano 6 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Właśnie kupiłem sztycę i wrzuciłem na wagę która pokazała 284g zamiast 250g - kłamczuszki! (waga z dokładnością do 1g) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi