piter600 Napisano 25 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Witam Przymierzam się do zakupu długich spodni rowerowych. Znalazłem w internecie takie oto spodnie: MIMO SORTIN ACTION - ocieplane rajtuzy rowerowe na szelkach, wkładka ACTION i mam parę pytań: 1. Czy ktoś je używał i czy są one warte swojej ceny? 2. Czy tak jak podaje producent nadają się one na temperatury od 0 do +15 stopni C? 3. Co sądzicie o wkładce w nich zastosowanej? 4. Czy rozmiarówka tej firmy jest w miarę normalna? Jeśli polecacie jakieś inne spodnie w podobnej cenie to czekam na propozycje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrulek84 Napisano 25 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Obawiam się, że w tej cenie ciężko będzie. Z droższych Shimano jest super. Mam z Windstoperem. Ogolnie wszystkie modele są w porównaniu do Adidasa i Rogelli ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkowiec1929 Napisano 6 Marca 2010 Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 Ja kupiłem te spodnie http://www.sklep-presto.pl/product-pol-5010-Spodnie-rowerowe-ocieplane-z-szelkami-S14.html I jeździłem w nich w piątek na rowerze i są ok (czyt. nie było mi zimno) Druga sprawa jest taka , że mi jakoś nigdy nie jest zimno poza palcami u rąk i stóp. Nie wiem jak się będą sprawdzały w wyższych temperaturach , czy nie będzie w nich za ciepło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAFI1784 Napisano 7 Marca 2010 Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Co do szelek, to stałem jakiś czas temu przed wyborem spodenek krótkich z szelkami i bez, ostatecznie kupiłem z szelkami bo niby lepiej się trzymają... jakie macie spostrzeżenia, odczucia, uwagi? Dobry wybór? Nigdy nie jeździłem w krótkich z szelkami, bo długie to co innego tam jest co trzymać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek03170 Napisano 7 Marca 2010 Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 według mnie szelki to świetna sprawa. Mam spodenki biemme właśnie na szelkach. Zawsze leżą tak samo i s dobrze dopasowane. Szelki powinny być z siatki.Moje nie są i latem było trochę za ciepło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelsystem Napisano 10 Marca 2010 Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 jak spodnie to tylko z szelkami na lato siatka obowiązkowa w zime moze byc z materiału Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.