Skocz do zawartości

[targi] targi rowerowe w Warszawie, 26-28 lutego

migajos

Czy przybędziesz na tegoroczne targi?  

46 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy przyb?dziesz na tegoroczne targi?

• Tak na 3 dni
      0
    • Tak na 2 dni
    • Tak ale na 1 dzie?
    • Niestety nie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja tez byłem na targach, i jechałem tam z założenia żeby upatrzyć jakieś okularki ;) No i zakupiłem firmy r2, spory wybór mieli i niskie ceny bo oksy na wypasie z 3 wymiennymi szkiełkami wentylowanymi kosztowały 99zl ?? Ogólnie targi powiem tak spoko, mało drobnych rzeczy żeby po oglądać jak i rowerów.

Napisano

A ma ktoś może jakieś fotki ze stoiska Superior / Torq ? Interesowałyby mnie fotki carbonowych sztywniaków ( crb, xp970 itp ) Byłbym bardzo wdzięczny :D

Napisano

Byłem, widziałem, ja jestem zadowolony. Przynajmniej mam teraz odnośnik do targów na przyszły rok.

Rzeczywiście brakowało kilku pewniaków, jak można sądzić. Chociaż przynajmniej gotowe rowery były obute w nowości (10 rzędowy Sram, i reszta gratów XX).

Zobaczymy jak będzie za rok.

Napisano

Dzisiaj na Allegro znalazłem katalogi rozdawane na targach, Spec, Scott, itp ;). Czego to ludzie nie sprzedadzą dla paru groszy. Najśmieszniejsze, że ktoś to kupuje :)

Napisano

Dzisiaj na Allegro znalazłem katalogi rozdawane na targach, Spec, Scott, itp :thumbsup:. Czego to ludzie nie sprzedadzą dla paru groszy. Najśmieszniejsze, że ktoś to kupuje :P

hahaha jak to przeczytałem to z krzesła spadłem. dokładnie jest tak jak w powyższych postach przecież można ściągnąć w PDFie ja nie wiem może jeszcze ulotki, naklejki a może picie do degustacji przez windstop będą ludzie sprzedawali :P .PS byłem na targach było ok choć w niektórych mniejscach ciasno i nie dało się robić zdjęć.

Napisano

Z tego co tu czytam to lekki niewypał ;) Ja w Warszawie jeszcze nie byłem na targach, ale 2x byłem w Brnie i to są według mnie prawdziwe targi rowerowe...Ogromny asortyment, duża większość marek, jest po prostu na czym zawiesić oko. Więc jeśli zamierzacie się wybrać w przyszłym roku to polecam wybrać się do Brna.

Napisano

Do Brna to można jechać i w tym roku :) Prawdopodobnie się tam wybiorę, cena za wyjazd imho niewiele wyższa niż do wawy a sama impreza wg opinii nieporównywalna...

Napisano

A tak z ciekawości ile kosztował wstępn na te targi? Bo w Brnie wychodzi bodajże ~10zł. Ale to jest wstępn na całe targi gdzie też wystawiają się różne, różniste sporty tj. narciarstwo, bieganie, fitness itp. A można nawet zobaczyć przyczepy kempingowe (świetne), yachty itp. Masa ciekawych rzeczy. Jak rano wejdziecie to wieczorem wyjdziecie z wielkimi oczami:)

Napisano

Cena biletu biletu normalnego to 15zł a ulogowy 10zł. Może w kiedyś uda mi się pojechać na większe targi bo te to naprawdę były kipeskie. Gdyby nie to że kupiłem tarcze i zrobiliśmy "wesołego busa" w drodze do domu to... confused.gif

Napisano

Byłem w tamtym roku, byłem i w tym ;) Niestety w tym roku pomimo, że targi powierzchniowo były 40% wieksze to się zawiodłem.

Stoiska jakoś tak mało przygotowane. Spec, Giant pokazał po 3 rowery na wystawie straszna lipa w tamtym roku bylo o niebo lepiej jezeli chodzi niektore firmy i ich wystawy. Ogólnie targi bez szału ale tragedii tez nie było.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...