Skocz do zawartości

[targi] targi rowerowe w Warszawie, 26-28 lutego

migajos

Czy przybędziesz na tegoroczne targi?  

46 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy przyb?dziesz na tegoroczne targi?

• Tak na 3 dni
      0
    • Tak na 2 dni
    • Tak ale na 1 dzie?
    • Niestety nie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

26-28 lutego w Warszawie odbędą się kolejne targi "Rowery". Organizator zapowiada zwiększenie powierzchni wystawowej aż o 40% w porównaniu z zeszłym rokiem! Impreza też się wydłuży z 2 do 3 dni. Pokażą się najlepsze światowe marki. Zapowiada się sporo atrakcji. Bilety są tańsze niż w zeszłym roku. Jest możliwość zniżki po zarejestrowaniu się w specjalnej grupie na Gronie, Naszej-Klasie albo Facebooku! Więcej info na www.targirowery.pl

Napisano

eloo, w tym roku będzie lepiej (40% więcej powierzchni wystawowej) i taniej niż w zeszłym roku (bilety za 15PLN i 10 PLN w promocji, a nie 20PLN jak rok temu) .

Napisano

premier2 - nie tyle z Łódzkiego co z samej łodzi :laugh: Wprawdzie nie chce mi się samemu jechać na tak małą imprezę ale jeżeli ktoś będzie się jeszcze wybierał to chętnie się przyłącze. Ostatnio nosa poza Łódź nie wystawiam więc wycieczka mi się przyda.

Napisano

Ta impreza jest za miesiąc... ;)

Jak się uda to się pewnie wybiorę. Z czystej ciekawości :)

Tak samo. Tomato, misiu, daj znać jak będziesz się zbierał to się może spikniemy i zaatakujemy jakiś browar ;).

Napisano

Też planuje się wybrac, powiedzcie czy przez 3 dni sa ci sami wystawcy czy zmieniaja sie kazdego dnia ?

Myslalem zeby obskoczyc wszystko jednego dnia i wracac.

Napisano

Przez 3 dni są ci sami wystawcy. Więc za jednym razem można raczej zobaczyć wszystkie stoiska. Inaczej z imprezami towarzyszącymi. Codziennie inne pokazy itd. Plan pokazów jeszcze nie jest dokładnie znany.

Napisano

Nie moge znalezc info odnosnie biletow.

1 Bilet wazny jest na:

a) 3 dni

b.) 1 dzien, albo lepiej -

c) NA 1 WEJSCIE,

Pytam bo niektore imprezy maja taki wlasnie p@!#!@# system wejsc i oplat, ze mnie trafia, ze jak wyjde to musze placic ponownie.

Browar? Trzeba zimowka przyjechac na targi, a nie pic ;)

PS. Jesli opcja a) to jak ktos zamierza przyjsc tylko na 1 dzien lub drugi dajcie znac, przydalby sie drugi bilet to zabiore druga połowke (nie, nie ta %.) aby ciuchy i kask jej dobrac.

Napisano

Jest w ogóle szansa na jakieś promocyjne zakupy na takich targach? Planuje złożyć sobie nowe koła i jeszcze innych kilka rzeczy wymienić w rowerze i zastanawiam sie czy jest sens czekać do targów.

Napisano

Sorcerer: Bilet jest na 1 WEJŚCIE.

Porcupine: Część wystawców sprzedaje sprzęt z ekspozycji po promocyjnych cenach! Najlepiej próbować ostatniego dnia pod koniec wystawy.

Napisano

Sorcerer: Bilet jest na 1 WEJŚCIE.

Pieknie ;)

Takie podejscie do targow swietnie zniecheca, bede wiec musial wybrac sie na targi z laptopem aby ogarnac ceny i nie zostac jednym slowem wy*****

Napisano

Pieknie :)

Takie podejscie do targow swietnie zniecheca, bede wiec musial wybrac sie na targi z laptopem aby ogarnac ceny i nie zostac jednym slowem wy*****

Polecam! Rok temu wierzyłem, że uda mi się kupić tanio licznik na stoisku sigmy - niestety ceny były takie, że na allegro ciężko znaleźć wyższą. Zapytałem wprost wystawców - po co ta szopka? Słyszałem jednak, że można coś trafić taniej.

Napisano

W tym roku poraz pierwszy wybieram się na targi, co prawda nie licze na jakieś kosmiczne przeceny, bo "takie rzeczy tylko w Erze" ale mam nadzieję zobaczyć ciekawe rozwiązania i pogadać z ludzmi którzy dłużej w tym siedzą. Mam nadzieję że nie zawiedzie mnie ta impreza, a jak się coś trafi e dobrej cenie to czemu nie.

Napisano

Na www.targirowery.pl jest nowa strona Targów. Pojawia się też sporo newsów o imprezach towarzyszących i ciekawostkach przygotowanych przez wystawców.

Napisano

Odświeżam, bo termin coraz bliżej.

IMO jest to dobra okazja żeby pogadać (a przynajmniej na siebie popatrzeć ;)) w realu, niekoniecznie przy izotoniku.

Jakieś propozycje co do dnia, miejsca czy pory spotkania?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...