Skocz do zawartości

[rower] Author Basic czy Kross level A2?

andrzejm82

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Authora mógłbym mieć za ok. 1500 zł. a Krossa za jakieś 1350 zł. Może uda się znaleźć taniej, ale póki co jeszcze nie szukałem.

Napisano

Na forum jest użytkownik któremu mudserwis.com przysłał model z 2010 roku z powodu braku modeli 2009 - nie wiem dlaczego na ich stronie dalej widnieje oferta na ten model.

• 3 tygodnie później...
Napisano

Osobiście ostatnio robiłem zakupy w mudserwis.com i jestem bardzo zadowolony z obsługi i dostępności modeli, sprawdziłem o co chodzi z levelem a2 2009

okazuje się że mają na stanie rocznik 2009 ale nie we wszystkich rozmiarach i kolorach a podobno oferta na stronie jest aktualna czyli nie mają białej 19 i 21, reszta jest.

A użytkownik o którym piszesz że dostał model 2010 a nie 2009 5 dni przed postem w którym napisał że dostał inny rower niż zamawiał, napisał post że umówił się na rocznik 2010 bo 2009 nie ma.Zacytowałem oba posty użytkownika w którymś z tematów. Dość duży brak konsekwencji w tym co się pisze na forum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...