Skocz do zawartości

[Amortyzator przód]do 300 zl

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam, jakiś czas temu miałem podobny problem i skończyło się na Raidonie RLD Air, jestem z niego zadowolony nie licząc tego, że potrzebował 100km aby się rozruszać, ewentualnie używka Tory, ale odrzuciłbym XCR-a i darta mając

Napisano

Ja mam RST Launch , mam go nie dług ale jak na razie amortyzator się sprawdza ,a jeżdżę w DH ;)

Ta, a potem mówią że RST jest do dupy...

Jak możesz jeździć w DH z skokiem 100 mm ?

Napisano

To tym bardziej. Przy takiej samej konstrukcji a większym skoku jest większa podatność na złapanie luzów czy jakąkolwiek awarię (złamanie czy wygięcie) bo golenie nie są wtedy sztywne.

Napisano

Nie żebym się czepiał, ale...

DH zawsze kojarzyłem z amortyzatorami, które są potworami, które posiadają co najmniej 170mm skoku...

Ale co ja tam wiem... prawdziwi zawodowcy jeżdżą w DH z RST Launch :icon_cool:

Napisano

Dogwill, może nie aż tak, ale trzeba wiedzieć jaki amortyzator jest do jakiej dyscypliny, równie dobrze mógłby ktoś powiedzieć, że jeździ na R7 w DH i wyglądałoby to po pewnym czasie tak samo, czyli albo betonowy koleś i amortyzator w dwóch częściach, albo...betonowy koleś i amortyzator w dwóch częściach :icon_mrgreen:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...