Skocz do zawartości

[Piasty] Dartmoor X-Rolls i X-Force

Poczwar

Rekomendowane odpowiedzi

Novatec 42sb to chyba to samo co x-force i x-rolls jest chyba tak samo. Ale ręki uciąć sobie nie dam poczekaj na jeszcze inne wypowiedzi. na rowerowy.com patrzyłem na novateci i dartmoory i wyglądają tak samo. Zresztą już parę razy obiło mi się o uszy że dartmoor to novateci z napisem dartmoor. A i novateci też są białe dużej różnicy w cenie nie ma.Mam z tyłu piastę novateca i wygląda identycznie jak ten X-force.

Dartmoor i novatec'i to praktycznie to samo - ta sama fabryka i te same modele z katalogu. Ns kiedyś też miał katalogowe piasty, ale od 2008 są nieco inne (odchudzone i na nakrętki - tylne), chociaż teraz widzę, że novatec już też ma ponacinane, więc może to już katalogowy standard.

Nie mam pewności czy w fabryce piasty są wyposażane w łożyska, ale nawet jeśli nie to sądzę, że i tu dużych różnic nie będzie.

Także w tej kategorii cenowej większość piast jest podobnej jakości (jeśli nie tej samej), podobnie wyglądają (o ile także nie tak samo) a wybór to jedynie napisy i kolory.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...