Poczwar Napisano 24 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Co sądzicie o Dartmoor X-Rolls i X-Force??? Warte są swoich cen ? Czy lepiej wybrać za podobne pieniądze coś innego??? ( muszą być białe) PoZdRo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rumen Napisano 25 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Novatec 42sb to chyba to samo co x-force i x-rolls jest chyba tak samo. Ale ręki uciąć sobie nie dam poczekaj na jeszcze inne wypowiedzi. na rowerowy.com patrzyłem na novateci i dartmoory i wyglądają tak samo. Zresztą już parę razy obiło mi się o uszy że dartmoor to novateci z napisem dartmoor. A i novateci też są białe dużej różnicy w cenie nie ma.Mam z tyłu piastę novateca i wygląda identycznie jak ten X-force. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mane Napisano 27 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Dartmoor i novatec'i to praktycznie to samo - ta sama fabryka i te same modele z katalogu. Ns kiedyś też miał katalogowe piasty, ale od 2008 są nieco inne (odchudzone i na nakrętki - tylne), chociaż teraz widzę, że novatec już też ma ponacinane, więc może to już katalogowy standard. Nie mam pewności czy w fabryce piasty są wyposażane w łożyska, ale nawet jeśli nie to sądzę, że i tu dużych różnic nie będzie. Także w tej kategorii cenowej większość piast jest podobnej jakości (jeśli nie tej samej), podobnie wyglądają (o ile także nie tak samo) a wybór to jedynie napisy i kolory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.