dobryrower Napisano 24 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Zapraszam wszystkich do nowo otwartego internetowego sklepu rowerowego z Akcesoriami rowerowymi i Częściami rowerowymi. Jego adres to www.dobryrower.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalbike Napisano 24 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Ceny mogłyby być bardziej konkurencyjne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAFI1784 Napisano 24 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 No i na początek trochę ubogo w producentów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalbike Napisano 24 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Też prawda. A do tego głównie przewija się Pedros, na którego jednak nie każdego stać, do tego koszt wysyłki i ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAFI1784 Napisano 24 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 I już się Polacy dorwali, zamiast się cieszyć że konkurencja wśród sklepów większa to krytykują :PPP Oj my niedobrzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalbike Napisano 24 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Ciężko dogodzić, jakby nie było i tak będzie źle Co do olejów Pedros'a to mam w podobnej cenie, a może i parę groszy taniej w sklepie niedaleko domu. W licznikach brakuje mi tutaj Sigmy (akurat tego producenta, bo mam do niego zaufanie i nigdy mnie nie zawiódł) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAFI1784 Napisano 24 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 W licznikach brakuje mi tutaj Sigmy (akurat tego producenta, bo mam do niego zaufanie i nigdy mnie nie zawiódł) Egzakly, zgadzam się w 100% podobnie jest z kierownicami itp. No ale zobaczymy może z biegiem czasu rozszerza ofertę, aczkolwiek żeby dobrze zacząć i się utrzymać zdobywając dobry kawałek rynku trzeba mieć albo konkurencyjne ceny albo szeroką ofertę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalbike Napisano 24 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 aczkolwiek żeby dobrze zacząć i się utrzymać zdobywając dobry kawałek rynku trzeba mieć albo konkurencyjne ceny albo szeroką ofertę... A jeśli i oferta stanie się bogatsza, i ceny będą znacząco niższe (oba warunki jednocześnie), to sukces zagwarantowany. Może sam się skuszę... kiedyś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAFI1784 Napisano 24 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Może sam się skuszę... kiedyś Na otworzenie sklepu? Też się nad tym mocno zastanawiałem, możemy połączyć siły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalbike Napisano 24 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Na otworzenie sklepu? Też się nad tym mocno zastanawiałem, możemy połączyć siły Źle się zrozumieliśmy, może nie do końca jasno napisałem, ale chodziło mi o zakup w tymże sklepie, nie o założenie sklepu Jednak jako, że poruszyłeś temat otwarcia własnego, powiem, że myślałem już o czymś takim. Były to jednak tylko myśli typu 'co by było gdyby', no ale nie wykluczam tego całkowicie. Może życie mnie tak pokieruje, że właśnie skończę w jakimś rowerowym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 24 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Dobrze, że w ofercie masz Rohloffa. Może się skuszę kiedyś na SLT99 jak zejdziesz z 200zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomusH Napisano 3 Marca 2010 Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 sklepik szalu nie robi po prostu skopiowana oferta ampbike.com w cenach sugerowanych/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash3M Napisano 3 Marca 2010 Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 W końcu jakiś sklep, w którym nie ma Sigmy - nie przepadam za nimi. ... jednak brak jakichkolwiek pedałów zatrzaskowych i wyłącznie łańcuchy Rohloffa, zniechęciły mnie do tego sklepu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marsman Napisano 3 Marca 2010 Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 skopiowana oferta ampbike.com w cenach sugerowanych/ toż to częstochowa. może to amp w formie sklepu?? chyba już ich nie lubię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikebike Napisano 16 Marca 2010 Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 bo to jest ampbike adres firmy ten sam co amp bo to jest ampbike, adres firmy ten sam co amp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 16 Marca 2010 Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 skubani:D to ich rozgryźliście:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dobryrower Napisano 2 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Odświeżam temat, doszło sporo nowego asortymentu a ceny również trochę zmalały, dlatego znów zapraszam na Dobry rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.