Skocz do zawartości

[Sklep] Start nowego sklepu internetowego

dobryrower

Rekomendowane odpowiedzi

Ciężko dogodzić, jakby nie było i tak będzie źle :)

Co do olejów Pedros'a to mam w podobnej cenie, a może i parę groszy taniej w sklepie niedaleko domu.

W licznikach brakuje mi tutaj Sigmy (akurat tego producenta, bo mam do niego zaufanie i nigdy mnie nie zawiódł)

W licznikach brakuje mi tutaj Sigmy (akurat tego producenta, bo mam do niego zaufanie i nigdy mnie nie zawiódł)

Egzakly, zgadzam się w 100% podobnie jest z kierownicami itp. No ale zobaczymy może z biegiem czasu rozszerza ofertę, aczkolwiek żeby dobrze zacząć i się utrzymać zdobywając dobry kawałek rynku trzeba mieć albo konkurencyjne ceny albo szeroką ofertę...

aczkolwiek żeby dobrze zacząć i się utrzymać zdobywając dobry kawałek rynku trzeba mieć albo konkurencyjne ceny albo szeroką ofertę...

A jeśli i oferta stanie się bogatsza, i ceny będą znacząco niższe (oba warunki jednocześnie), to sukces zagwarantowany. Może sam się skuszę... kiedyś :)

Na otworzenie sklepu? Też się nad tym mocno zastanawiałem, możemy połączyć siły :)

Źle się zrozumieliśmy, może nie do końca jasno napisałem, ale chodziło mi o zakup w tymże sklepie, nie o założenie sklepu :)

Jednak jako, że poruszyłeś temat otwarcia własnego, powiem, że myślałem już o czymś takim. Były to jednak tylko myśli typu 'co by było gdyby', no ale nie wykluczam tego całkowicie. Może życie mnie tak pokieruje, że właśnie skończę w jakimś rowerowym... :P

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...