Biera Napisano 24 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Poszukuje kurierów rowerowych z takich miejsc jak Kraków, Warszawa, Wrocław, Szczecin, Łódź czy gdziekolwiek indziej (poza Poznaniem:P) Pomożecie? gg: 3567561 mail: jakub.b@rowertour.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAFI1784 Napisano 24 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 To zależy o co chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 24 Lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 o pogadanie;) artykuł piszę o kurierce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gurek Napisano 24 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 w którym znajdą się same oszczerstwa i koła bez piast :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 24 Lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 oj tam po co komu piasty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alexhalk Napisano 24 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 A nie lepiej wpisać w Google firmy kurierskie?. Na pewno coś znajdziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 24 Lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 firmy znajde, a ja szukam ludzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johndoe2 Napisano 24 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Wrocław gg:2729800 odezwij się przez ten numer będziesz mieć kontakt z całą ekipą z WKR. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 24 Lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 dzięki:* a znacie może kogoś z Warszawy, Krakowa, Szczecina? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmi Napisano 24 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Daj znać na priv jeśli chcesz kontakt do kuriera z Lublina. Małe środowisko kurierskie w tym mieście, ale na pewno tobie pomoże znaleźć kogoś z innych miast. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sath Napisano 24 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Poszukuje kurierów rowerowych z takich miejsc jak Kraków, Warszawa, Wrocław, Szczecin, Łódź czy gdziekolwiek indziej (poza Poznaniem:P) Pomożecie? gg: 3567561 mail: jakub.b@rowertour.pl Mozesz trafić na jakieś ciekawe spojrzenie na kurierkę jak poszukasz gościa, który pracuje w Katowicach. Osobiście nie znam tej osoby, ale wydaje mi się, że jest oderwana od tej całej kurierskiej społeczności. Mam maila, ale wolę nie podawać, bo nie wiem czy by sobie tego życzył. Kontakt mailowy znajdziesz jak poszukasz na necie kuriera z Katowic z nickiem "kolarz 29". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.