Miesny Napisano 24 Lutego 2010 Napisano 24 Lutego 2010 Czesc, Mam do Was prośbę. Poszukuje optyka/sklepu w Trójmieście gdzie znajdę fachową pomoc i spory wybór okularów sportowych korekcyjnych, najlepiej z wymiennymi soczewkami/kolorami. Proszę o polecenia jednego miejsce w którym wszystko załatwię. Pozdrowienia
Allander Napisano 2 Kwietnia 2010 Napisano 2 Kwietnia 2010 Ja kupiłem okulary sportowe firmy Bertoni w sklepie internetowym ZicoRaicing tutaj masz linka http://www.zicoracing.com/Okulary_sportowe_z_korekcja-k82-0-3-default.html
Miesny Napisano 12 Kwietnia 2010 Autor Napisano 12 Kwietnia 2010 Dzieki. Ale chodzi mi tu o fachowego optyka w którym załatwie komplet: oprawki i wkładkę korekcyjną... Namierzyłem już jedno takie potencjalne miejsce w Sopocie ale jeszcze nie zdążyłem tam trafic
killbill Napisano 6 Maja 2010 Napisano 6 Maja 2010 Dzieki. Ale chodzi mi tu o fachowego optyka w którym załatwie komplet: oprawki i wkładkę korekcyjną... Namierzyłem już jedno takie potencjalne miejsce w Sopocie ale jeszcze nie zdążyłem tam trafic wymienne korekcyjne - ciężka sprawa. możesz wykonać sobie przeciwsłoneczne korekcyjne bez wymiennych szkieł - polecam taki wariant. ewentualnie fotochromatyczne transitions (www.transitions.pl - to nie reklama to opis technologii) - mają pewne ograniczenia. ewentualnie soczewki kontaktowe + dowolne okulary przeciwsłoneczne z wymiennymi szkłami bez korekcji
Mod Team bogus Napisano 7 Maja 2010 Mod Team Napisano 7 Maja 2010 Również noszę okulary. Myślałem kiedyś nad zakupem okularów korekcyjnych na rower, ale koszt był bardzo duży. Zdecydowałem się na soczewki kontaktowe i zakup okularów z kilkoma wymiennymi szkłami. Tobie również polecam taką opcję. Poza tym stosowanie soczewek ma zalety, na przykład na basenie możesz pływać w zwykłych okularach pływackich. Także istnieje ryzyko zniszczenia okularów na rowerze, co przy takiej kwocie na nie przeznaczonej nie będzie miłym doznaniem.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.