Segretto Napisano 24 Lutego 2010 Napisano 24 Lutego 2010 Witam!! Powiedzcie mi proszę czy opłaca się kupić amortyzator Manitou R7 MRD Absolut Disc 80mm za 1599 zł?? Mam zaklepane na kupno nowego amorka 1700 zł. Waże okolo 77 kg i chciałbym uzywac go na maratonach i do ostrzejszych jazd po dolnoślaskich górkach. jezeli nie maniek to co w zamian. Nie chce kupowac na allegro. Link do amorka http://www.formicki-bike.pl/produkt.php?kod=591&&id_pod_kat=0&&id_kat=1 Z gory dzieki z pomoc;-)
Fludi Napisano 24 Lutego 2010 Napisano 24 Lutego 2010 SID'a Race 09 w tej cenie mógłbyś ewentualnie wyrwać i by jeszcze uszedł przy tej wadze.
miskov17 Napisano 24 Lutego 2010 Napisano 24 Lutego 2010 R7 mrd coś dziwnie się psują z polskiej, nieoficjalnej, dystrybucji także raczej bym odpuścił mimo świetnej wagi i niezłej sztywności... Zastanów się, czy jest sens wydawać tyle pieniędzy na amortyzator, za tysiaka masz Rebę, za 1200-1300 R7 lub Foxa. Są to bardzo dobre widelce, nieco cięższe niż wyższe, droższe wersje ale za zaoszczędzone pieniądze spokojnie sobie odbijesz to na innych częściach.
Segretto Napisano 25 Lutego 2010 Autor Napisano 25 Lutego 2010 Poczytałem troche o R7 i mam niezły metlik w głowie... Moze wezmę Foxa F80 RL ale z tego co widze na stronie dystrybutora ta wersja jest chyba tylko biała. Widzieliscie moze rocznik 2010 lub 09 w kolorze czarnym???
Segretto Napisano 26 Lutego 2010 Autor Napisano 26 Lutego 2010 Witam!! Po rozpatrzweniu za i przeciw jestem zdecydowany kupic Foxa. powiedzcie mi tylko czy warto dokładać i kupowac RLC czy wziąć wersję RL??
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.