Szymek2525 Napisano 24 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Witam, firma Legion-serwis poszukuje mechanika do pracy w nowym sklepie przy ul. Belgradzkiej 12 (róg Lanciego). Możliwość przyuczenia. Tel. kontaktowy 692 569 020 www.legion-serwis.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artro Napisano 25 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Nie ukrywam, że byłbym REALNIE zainteresowany, szczególnie że jest możliwość przyuczenia. Pytanie tylko jaki czas pracy i za jakie pieniądze? Oczywiście kokosów się nie spodziewam, ale za miskę ryżu to też nie będę pracował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymek2525 Napisano 25 Lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Ten post jest grzecznościowy, zamieściłem to ogłoszenie grzecznościowo bo o pracy dowiedziałem się będąc w Legionie. Podany został nr telefonu kontaktowego jeśli ktoś jest zainteresowany tematem Tel. kontaktowy 692 569 020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekkrakow Napisano 25 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 dyskusję na temat pracodawców, rodzaju ogłoszeń itp przeniosłem do nowego tematu: http://www.forumrowe...ch-pracownikow/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.