Skocz do zawartości

[Gdańsk] Akcja "Zamów stojak rowerowy"

szych

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w temacie, bez rozgłosu ruszyła akcja Urzędu Miasta, który planuje do wakacji zainstalować 500 stojaków we wskazanych w ankiecie miejscach. Co prawda stojaki mogą stanąć wyłącznie na terenach gimny(czyli galerie handlowe czy szkoły odpadają), ale możliwe, że jeszcze uda się te instytucje do akcji wciągnąć.

Więcej informacji oraz formularz zgłoszeniowy pod adresem: http://www.gdansk.pl/komunikacja,256,14529.html

Link coś nie działa.

I tak i tak jak już kupię sobie drugi rower (pierwszy mi ukradli) to nie będę się z nim rozstawał.

Kradną z 3 piętra z balkonu to co dopiero się będzie działo przy stojakach.

Generalnie tak jak nastał boom na cyklozę tak też powrócił boom na tani zarobek dla złodziei.

Dokładnie tak jak napisał szefix - z rowerem nie zamierzam się rozstawać, tudzież ewentualnie zostawić go mogę pod opieką kolegi a nie stojaka i blokady. Jak po mieście ktoś jeździ "Gazelą" to może jeszcze nawet się nie przejmie jak mu ukradną, ale jak ktoś ma rower za x tysięcy zł to nie polecam zostawiać.

Nie widzę opcji edycji, więc wklejam ponownie link w tagach url, teraz powinien działać po kliknięciu "Zamów Stojak".

Co do przypinania to bez przesady, jeśli rower ma służyć sprawnemu przemieszczaniu się po mieście to opcja "ja się z nim nie rozstaję" nie wchodzi w grę. Też mnie kopnęło to szczęście i 3 lata temu skroili mi moją pierwszą Meridkę spod wydziału, ale nie stojak był winą, a moja niewiedza. Gdybym wtedy wiedział, jak banalne jest przekrojenie stalowej linki, to pojechałbym autobusem. Kolejny rower przyszedł w komplecie z u-lockiem Evolution i do tej pory nie zmienił właściciela, a na pocztę czy do przychodni nigdy pieszo nie chodziłem.

Po czystkach w temacie o kradzieżach zniknął równiez post chłopaka, któremu niedługi czas po mnie chcieli obrobić rower pod Geantem w Gdyni. Co prawda lampki i siodełko znikły, ale New York Chain ochronił resztę. Także panowie, dobre zapięcie i do przodu <_<

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...