PiPoLiNiO Napisano 7 Marca 2010 Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 witam chciałbym podłączyć sie pod temat, posiadam hamulce Avid J3, co mogli byście polecić o lepszym działaniu i mniejszej wadze .? dotyczy samych hamulców mam lekkie tarcze, będę wdzięczny za podpowiedzi pzdr SLX, ja własnie przeszedłem z J3 na SLX. Róznica jest ogromna o czym już pisałem w innym temacie. Łatwiejsze odpowietrzanie, łatwiejsze ustawianie i dużo lepsza siła i modulacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exocet Napisano 7 Marca 2010 Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 hmm, SLX.. tez o tym myślałem , ale nie pasuje mi waga , chciałbym już kupić coś lżejszego.. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fludi Napisano 7 Marca 2010 Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 No zostają Ci wyższe modele Juicy jak dostaniesz 7/carbon/ultimate ewentualnie Elixir. Albo jakiś XTR... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exocet Napisano 8 Marca 2010 Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 pewnie tak zrobie, dzieki za podpowiedzi, pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.