QóBa Napisano 23 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Cześć, Co do spodni to plan już mam. Nie wiem natomiast kompletnie jak ubiera się na rower na "górę" ciała... Co proponujecie na wiosnę/lato/wczesną jesień? Jaki zestaw skompletować? Koszulka rowerowa + soft-shell + kurtka przeciwdeszczowa? Jaka jest inna opcja? Zależy mi na tym żeby nie kosztowało to zbyt dużo, bo rower to dla mnie sport nie priorytetowy. Z góry dzięki za radę. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zymelka Napisano 23 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Ja ostatnio kupiłem kurtkę rowerową B'TWIN (dostępna w dectholnie w cenie 149zł po przecenie chyba 99zł) i dzisiaj przy 7 stopniach i samej koszulce termo pod nią zrobiłem kilkanaście km i nie odczułem zimna. Szczerze mogę polecić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fludi Napisano 23 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Na chłodne dni to jakaś cieplejsza kurtka, ja mam Rogelli Merano i przy około 10stopniach wystarcza ona i koszulka termoaktywna, przy niższych temperaturach zakładam jeszcze dodatkowo krótką albo długą koszulkę rowerową. A na lato w zupełności wystarcza krótka koszulka + rękawki jak się zaczyna wieczorową porą ochładzać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.